TAK WYGLĄDA WSTYD LUBELSZCZYZNY
|
|
No i zadupie UE pogrąża się jeszcze bardziej w zadupieniu, nie dość że ciemny naród wybrał bobińską-dupińską z warszawy (nic dla Lubelszczyzny nie zrobi) to jeszcze olał głosowanie. Mam prawo to napisać bo głosowałem.
|
|
Faktycznie jest sie czym chwalić - że konkurent był dwa razy lepszy
|
|
tak Pani Leno,tylko jezeli piotrowski doda sobie któregoś ze sredniaków to przegraliście dalej
|
|
Mohery zagłosowały i mają mohera. Jednak lubelszczyzna to straszne zadupie, ciemnota i papa R. Wstyd!
|
|
no to dziś albo jutro ostatni raz ujrzymy Lenę Kolarską-Bobińską-Lubelską na Lubelszczyźnie. mówię to do tych 47 339 durniów...
|
|
Głosowałam i jestem rozczarowana postawą ludzi z Lubelszczyzny. Z frekwencji wynika, że ten region nie zasługuje na swoich przedstawicieli w PE. Lepiej siedzieć w domu i żłopać piwo albo zagłosować na spadochroniarza. Teraz pani-od siedmiu boleści-Lubelska pojedzie czesać kasę do Brukseli i tyle ją widzieliście, co na plakatach. Nie rozumiem, po co oddaliście głos komuś takiemu.
|
|
Gratuluję Pani Profesor. Jestem dumna , że mogłam oddać swój głos na Nią.To były wybory do Europarlamentu ,nie do polskiego Sejmu. Ci , którzy nie rozumieją różnicy głosowali na Ziobro, Pęka, Kurskiego , Bielana i Kamińskiego. Tym moim rodakom współczuję i współczuję Polsce , że ma takich obywateli.
|
|
I dodam jeszcze , że wstydzę się za Lubelszczyzne , to prawdziwy ciemnogród. Nic dziwnego , że z takim poziomem intelektualnym jej mieszkańsców jesteśmy Polską C. Przepraszam Polskę za Lubelszczyznę!
|
|
Oj Haniu Haniu żal mi Cię. Mimo, że nie jestem ani sympatykiem PIS ani PO to uważam, że to miejsce w parlamencie europejskim należy się Zalewskiemu a nie jakieś Babie z Wawy, która robiąc kampanie wyborczą zapraszała[ a dokładnie pewnie jej sztab wyborczy] ludzi do znajomych na naszej klasie. Żal mi jej i tych podnieconych ludzi co mają ją w znajomych. Żenua;/ |
|
Wolę być moherem niż Tuska frajerem |
|
Lubelszczyzna straciła 3 mandaty, bo osoba z Warszawy nie zna problemów uboższych regionów Polski. PO dostało marionetkę do głosowania, bo program wyborczy pani Leny nie wspomoże rozwoju Lubelszczyzny, ani innych słabszych gospodarczo regionów. Ogólnikowe hasła i brak przebicia w PO, będą skutkować brakiem poprawy obecnej sytuacji.
Kiedyś było piękne hasło NIC O NAS BEZ NAS, szkoda że wyborcy sami je przekreślili.
|
|
Z ŻALEM MUSZĘ PRZYZNAĆ, ŻE LUBLIN WYPADŁ NAJGOŻEJ W CAŁYM KRAJU BEDZIE NAS REPREZENTOWAŁ TYLKO JEDEN EUROPOSEŁ Z LUBELSKIEGO W PARLAMENCIE BO JAK MOZNA ZAUFAC I MIEC JAKĄKOLWIEK NADZIEJĘ NA OSOBIE Z ZEWNĄTRZ CZYLI Z WARSZAWY GDZIE TA OSOBA BEDZIE BARDZIEJ ZWIĄZANA ZE SWOIM SRODOWISKIEM I RODZINĄ KTÓRA MIESZKA I FUNKCJONUJE Z DALA OD NASZEGO REGIONU I PROBLEMU TEJ ZIEMI NIGDZY NIE BEDA PRIORYTRTEM TEJ PANI, KTÓRA WYCHOWAŁA SIE W ZUPENIE INNEJ SFERZE KULTUROWEJ I SPOŁECZNEJ A MU CÓŻ MY NADAL BĘDZIEMY LUDZMI KOLEJKOWEGO ŻYCIA STOJĄC W NIEJ I PUKAJĄC DO DRZWI EUROPY. NIE DAJMY SIĘ
|
|
Jak można być takim tępym człowiekiem i głosować na PO przecież to sie w głowie nie mieści to jest przyzwolenie na marazm i kolesiostwo jakim trzeba być deb***em żeby popierac Tuska ile jeszcze złego musi narobić ten szkodnik żeby ludzie coś zrozumieli Przecież oprócz prezydenta RP PO -jebusy mają cała realną władze w tym Ciemnogrodzie-wygrali wybory parlamentarne ,europejskie oraz samorządowe są wszęddzie i o wszystkim decydują, ale im jeszcze mało aby tylko sie nachapać aby tylko cość sprzedać i coś ugrać dla siebie obudzcie sie ludzie i powiedzcie tej sitwie NIE
|
|
Brawo krajanie moi, mieszkancy Lubelszczyzny. My to naprawde jestesmy jakimis idiotami zeby wybrac:
a) spadochroniare z Warszawy
spadochroniarza z LPR z nadania Ojca Towarzysza Dyrektora
Poza tym tragiczna wrecz frekwencja. Nie chcialo sie pojsc do wyborow, a pozniej to wszyscy beda narzekac. W sumie, dobrze nam tak.
|
|
Nie podniecaj się tak bo cię kara boska dosięgnie i papa będzie we śnie straszył. Lubelszczyzna to ciemnogród i pokazuje to zacofanie własnie podczas wyborów głosując tak jak każe ksiądz na niedzielnej mszy. Ale wstyd. |
|
http://pavel1988.mybrute.com
|
|
To właśnie na niedzielnej mszy abp Życiński "robił" kampanię wyborczą w liście do wiernych. I to bynajmniej w podtekstach nie proPiSowską. |
|
Ale po co dali rodzinne zdjęcie Bobińskiej ze swoja babcią?
Swoja drgą udała sie rodzinna zemsta - 5 lat temu Zaleski był ostatnim bioracym mandat wyprzedzając pana ...Bobińskiego;)
|
|
NIEWIELKA STRATA.
POPRZEDNICY CHOCIAŻ BYŁO ICH CZWORO CO ZROBILI?
DALEJ ZADUPIE EUROPY!!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|