Czy pan Wojciechowski nie oszukał mieszkańców? Bo przecież nie przyjął mandatu posła, twierdząc ze wybrali go wyborcy do sejmiku, taka jest wola wyborców i ja szanuje! A teraz startuje i nie szanuje już woli wyborców? Czy nie oszukuje wyborców????
|
|
Czemu kandydaci na posłów i senatorów nie publikują swoich życiorysów do dwóch pokoleń wstecz.
|
|
ZSL - chodzą na msze, przyjmuje komunię, ba nawet baldachim w Boże Ciało noszą.
Popierają małżeństwa homoseksualistów popiera ideologię LGBT, OKLASKUJĄ JAŻDŻEWSKIEGO i TUSKA i maszeruje pod rękę z komunistami złodziejami i bandytami.
|
|
Właśnie dowiedzieliśmy się ze cala POstKOmuna poparla do senatu katolikożerce towarzysza Wenderlicha z SLD.
I to jest właśnie ten deklarowany katolicyzm PSL i qkiza a właściwie reanimowanie postkomuny pod sztandarem ZSL.
|
|
KALINOWSKI - za ten wał przeciw Wojciechowskiemu będziesz na wsi symbolem hańby - zawsze.
|
|
Panie Pruszkowski, ma Pan mój głos. Niech ratuszowe trole piszą co chcą, ale my na Tatarach zagłosujemy właśnie na Pana.
|
|
Jarosław Kaczyński w październiku 2007r będąc premierem sprzedał ukraińcom Stocznie Gdańską, 19 lipca 2018 rząd Pisu odkupił od oligarchy ukraińskiego (za ile??????) TO JEST PRZEKRĘT STULECIA. gdzie są pieniądze które Polacy wpłacali do Rydzyka ratując stocznie, gdzie są moje cegiełki ?
|
|
Jarosław Kaczyński w październiku 2007r będąc premierem sprzedał ukraińcom Stocznie Gdańską, 19 lipca 2018 rząd Pisu odkupił od oligarchy ukraińskiego (za ile??????) TO JEST PRZEKRĘT STULECIA. gdzie są pieniądze które Polacy wpłacali do Rydzyka ratując stocznie, gdzie są moje cegiełki ?Zapytaj Śmietanko z w ELEWARRu ;) |
|
PYTAŁEM SIĘ KONI W JANOWIE PODLASKIMJarosław Kaczyński w październiku 2007r będąc premierem sprzedał ukraińcom Stocznie Gdańską, 19 lipca 2018 rząd Pisu odkupił od oligarchy ukraińskiego (za ile??????) TO JEST PRZEKRĘT STULECIA. gdzie są pieniądze które Polacy wpłacali do Rydzyka ratując stocznie, gdzie są moje cegiełki ?Zapytaj Śmietanko z w ELEWARRu ;) |
|
ZSL na swoim - "28 proc. kierownictwa w latach 2000-2012 zatrudniało w agencji swoją rodzinę. Na 3629 pracowników centrali ARiMR aż 1707 posiadało powtarzające się nazwiska, a 206 mieszkało bądź było zameldowanych pod tymi samymi adresami." - ujawniła kontrola Kancelarii Premiera.
|
|
ZSL na swoim - "28 proc. kierownictwa w latach 2000-2012 zatrudniało w agencji swoją rodzinę. Na 3629 pracowników centrali ARiMR aż 1707 posiadało powtarzające się nazwiska, a 206 mieszkało bądź było zameldowanych pod tymi samymi adresami." - ujawniła kontrola Kancelarii Premiera.A nie był to raport BANASIA ? |
|
Pruszkowski z Wojciechowskim to odgrzewane kotlety,szkoda na nich głosu,bo to typowi karierowicze!!! Z nich społeczeństwo nic nie bedzie miało.Oni juz byli i skutek zerowy! Co do emerytur to Kosiniak ma rację,bo najlepiej i najkorzystniej dla emeryta jest mu NIE ZABIERAĆ!!! Jaka logika zabrać w podatku 2500 zł,a dać 13-ki 888 zł i te pieniądze sa podwójnie opodatkowane.A przy tym ile jeszcze ludzi zatrudnionych.To zwyczajnie nielogiczne.Ale Kosiniak z Pawlakiem mogli juz to wprowadzić ,będąc u władzy.I tu jest PSL-owska przewrotność!!!
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|