I niech ktoś mi powie czym prawo i sprawiedliwość różni się od innych partii ?
|
|
Tułajew. Następny obok Czarnka karierowicz który zrobi wszystko by być na świeczniku. Dziwnym trafem obydwaj wspierani przez skompromitowanych ludzi kościoła. Jeden cnotliwy a drugi leniwy. Obydwaj próżni.
|
|
Dziwnym trafem Sztandar Ludu dwukrotnie w ciągu jednego dnia pisze o Mejzie przedrukowywując artykuł z Wyborczej Dziwnym trafem Sztandar Ludu ani razu nie zająknął się na temat dr Koperty, nie wypominał Borusewicza że niemoralne jest chowanie wniosku do szuflady o uchylenie immunitetu Grodzkiego Dziwnym trafem ta nazwijmy gazecina ani razu nie wspomniała o lewackiej aferze dotyczącej korupcji wśród sędziów Trybunału Stanu w Brukseli. Ciekawe czy faktycznie lewactwo jest na etapie umoralniania czy sięgania wszystkimi środkami po władzę.To jest obiektywizm tej gazety.
|
|
Bareja nie wymyśliłby takiej szopki. Ps dzisiaj rano wdepnołem w mejze - ludzie sprzątające po psach chodniki
|
|
Bareja nie wymyśliłby takiej szopki. Ps dzisiaj rano wdepnołem w mejze - ludzie sprzątające po psach chodnikiWytrzyj kukizem i PO problemie. |
|
PIS gnije od środka. Rządzą jeszcze tylko dzięki przekupywaniu ludzi za publiczne pieniądze. Ale coraz więcej ludzi ma ich serdecznie dosyć. Jeszcze chwila i wywiozą ich na taczkach.
|
|
Prekursor. Wizjoner. Rozpoczął nową epokę w konferencjach prasowych. Brewka nie mrugnie stajl.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|