Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Łukasz Mejza. Poseł-znachor. Szybka dymisja czy trwanie do wyborów?

Utworzony przez Janusz_Paliwas, 9 grudnia 2021 r. o 20:22 Powrót do artykułu
I niech ktoś mi powie czym prawo i sprawiedliwość różni się od innych partii ?
Odpowiedz
Tułajew. Następny obok Czarnka karierowicz który zrobi wszystko by być na świeczniku. Dziwnym trafem obydwaj wspierani przez skompromitowanych ludzi kościoła. Jeden cnotliwy a drugi leniwy. Obydwaj próżni.
Odpowiedz
Dziwnym trafem Sztandar Ludu dwukrotnie w ciągu jednego dnia pisze o Mejzie przedrukowywując artykuł z Wyborczej Dziwnym trafem Sztandar Ludu ani razu nie zająknął się na temat dr Koperty, nie wypominał Borusewicza że niemoralne jest chowanie wniosku do szuflady o uchylenie immunitetu Grodzkiego Dziwnym trafem ta nazwijmy gazecina ani razu nie wspomniała o lewackiej aferze dotyczącej korupcji wśród sędziów Trybunału Stanu w Brukseli. Ciekawe czy faktycznie lewactwo jest na etapie umoralniania czy sięgania wszystkimi środkami po władzę.To jest obiektywizm tej gazety.
Odpowiedz
Bareja nie wymyśliłby takiej szopki. Ps dzisiaj rano wdepnołem w mejze - ludzie sprzątające po psach chodniki
Odpowiedz
Bareja nie wymyśliłby takiej szopki. Ps dzisiaj rano wdepnołem w mejze - ludzie sprzątające po psach chodniki
 Wytrzyj kukizem i PO problemie.
Odpowiedz
PIS gnije od środka. Rządzą jeszcze tylko dzięki przekupywaniu ludzi za publiczne pieniądze. Ale coraz więcej ludzi ma ich serdecznie dosyć. Jeszcze chwila i wywiozą ich na taczkach.
Odpowiedz
Prekursor. Wizjoner. Rozpoczął nową epokę w konferencjach prasowych. Brewka nie mrugnie stajl.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...