Polacy? Mnie nikt nie pytal? Ja chce zmian.
|
|
Polacy to pisiory.
|
|
Błąd, Polcy i Polacy.
|
|
Jakie to ma znaczenie "kto stoi na czele". Tak na prawdę żadne.
|
|
Nikt normalny tego nie poprze robia to patole i ciemnota ktora za każde obiecane 50 zl gotowa poprzeć samego diabla
|
|
Jak chcesz zmian to oddaj 500 plus miej honor i ruszaj na berlin .
|
|
"Morawieckiego poparło 44 proc. osób, które korzystają z programu 500+. Natomiast nie poparła go żadna osoba ucząca się, ani studiująca." Socjalizm górą!
|
|
500+niestety bierze tez ynteligencja miejska a nie tylko patole.widac to po ilosci dzieci w Polsce i po ilosci branych swiadczen.
|
|
Właśnie się dowiedziałem, że nie jestem Polakiem.
|
|
Widocznie nie masz dzieci i nie masz bladego pojęcia o ich utrzymaniu a ja studiowałem i mieszkałem w akademiku dziewczynko.
|
|
Jednak jesteśmy durnym i sprzedajnym narodem !!!!!!!!
|
|
Jak chcesz zmian to oddaj 500 plus miej honor i ruszaj na berlin .A jak nie dostaję to co? W przeciwieństwie do całej licznej rzeszy beneficjentów tego programu ja płacę podatki. A wiesz skąd się bierze pieniądze na programy socjalne tego typu? |
|
tow. burakowiecki nadaje się ale do okradania ludzi, oszukiwania i nakłaniania do nadużyć ! Tak czynił będąc w banku i rozdawał kredyty frankowe a dzisiaj ludzie szukają haka ! I to jest dobrodziej od bełkotu ! Do sracza sprzątać a nie tylko oszukiwać ! Moralne dno.
|
|
ZŁODZIEJE I OSZUŚCI JEDNAK BOJĄ SIĘ PIS DLATEGO 80 %W WIEZIENIACH GŁOSOWAŁO NA KOALICJE.
|
|
Jak chcesz zmian to oddaj 500 plus miej honor i ruszaj na berlin .Jak chcesz to zamów rozum. |
|
Platformen Guten Morgen - tusken off ;)
|
|
chcąpowrotu tuska, mafii VATowskich , paliwowych, wieku emerytalnego i trasferu środków do Niemiec, Holandii, kasty itd
|
|
O jakich Polakach mowa? Czy tych z pisu? To są wolacy a nie Polacy.
|
|
Dziwię się ludziom! Majątku nie ujawnia, kłamie, koniunkturalista itp. itd. Ciemnota ludowa na to przymyka oko, widać są tacy sami!!!!!
|
|
Ci Polacy po prostu lubią być okłamywani, pozwalają na plucie im w twarz, na poniżanie rodaków, na podwyżki cen i na ograniczanie wolności, której i tak nie rozumieją, bo siedzą w swoich blokowiskach czekając na 500+. Naród, który dwa pokolenia wstecz potrafił naprawdę walczyć z reżimem teraz podobny reżim zaprasza do domu. Myśli, że wstaje z kolan, a de facto pogrąża się w zadłużeniu, którego nie rozumie. Ludzie, ogarnijcie się!!!
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|