NIE!!!
|
|
Oliwa jednak sprawiedliwa, skoczek może niech tak wyskoczy np : na Ukrainę.
|
|
Jak można było na niego głosować, raz, że przebieraniec, dwa, że nie z Lublina, a przede wszystkim, że z PO!!!!!!!!
|
|
Oby to była prawda, jako wyborca PO wolę jednak jakiegoś Parucha niż tego ohydnego spadochroniarza! Swoją drogą to straaasznie się dziwię wyborcom platformy, że zamiast głosować na kogoś z naszych to wybrali tego padalca.
|
|
Wogóle jak można go było wystawić na listę PO z Lublina??? Od kiedy Kamiński jest z Lubina??? Znalazłbym ze 100 lepszych osób od Kamińskiego z tej partii w naszym regionie. I dobrze mu tak... oby nie wszedł na darmową michę!!!!
|
|
Prawdziwa "potęga" województwa i miasta z wieloma uczelniami i miejscową inteligencją.
Pr czy szkiełko? ;) Nie płaczcie po onym, może jeszcze się wszytko zmieni..
|
|
Oby artykuł się sprawdził. Kamiński WON!!!
|
|
Ja pier***ę jaka strata.
|
|
Każdym zdrajcom partyjnym won albo jesteś w jednej partii albo won!!!! Lublin cie nie chce Kamiński, gówno cie łączy z Lubelszczyzną
|
|
Niesamowita skala manipulacji przy tych wyborach!! Najpierw wieczorem w każdym newsie rozchachana morda Tuska, potem temat zastępczy Korwin z czterema mandatami, PO wygrywa itd. I zero dosłownie zero tytułów w mainstreamowych mediach kto jest prawdziwym zwyciężcą!!!!! Ewentualnie : " zobacz , w których okręgach wygrało PO" albo " PO i PIS po tyle samo madatów" ( z tym , że PO zawsze wymienione na pierwszym miejscu). Albo o Słowacji , Ukrainie i wszystkim innym. Byle tylko nie powiedzieć, że PIS wygrał wybory!!!!! Czysta socjotechnika i manipulacja medialna.
Więc ja mówię PIS WYGRAŁ WYBORY DO PE !!!! I przypominam słowa lumpa Paligłupa- bankruta politycznego: "PiS już nigdy nie wygra żadnych wyborów". Wygrał i wygra kade następne.
A Kaminski- zdrajca partyjny, karierowicz polityczny. Jego miejsce na śmietniku politycznym.
|
|
Hej dziewczyno, spójrz na misia,On przypomni przypomni chłopca ciNieszczęśliwego białego misia,Który w oczach ma tylko szare łzy.
:wacko:
|
|
Jeśli PO przegra to na własne życzenie. Na głupotę nie ma lekarstwa, niestety!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Zagłosowałbym na PO gdyby wystawiła na liście jakiegoś logicznego kandydata na miejscu 1. A tak co mamy na 1- przebierańca, jeśli taka jest polityka PO w regionie to takie są wyniki wyborów.- wynocha Kamiński z Lublina!!!!!!!!!!!!!! żebym cię więcej tutaj nie widział, z drugiej strony to się dziwię mądrym głowom z PO, zamiast dać na 1 jakiegoś znanego lubianego polityka żeby powalczył z PISem i zdobył mandat to co wybory jest to samo, chyba nas mają w d... to my ich też
|
|
PO należą sie gratulacje - oby tak dalej...
wybory samorządowe niosą nadzieję depietrasiewiczacji...
zycie od razu nabiera blasku :-)
|
|
Niesamowita skala manipulacji przy tych wyborach!! Najpierw wieczorem w każdym newsie rozchachana morda Tuska, potem temat zastępczy Korwin z czterema mandatami, PO wygrywa itd. I zero dosłownie zero tytułów w mainstreamowych mediach kto jest prawdziwym zwyciężcą!!!!! Ewentualnie : " zobacz , w których okręgach wygrało PO" albo " PO i PIS po tyle samo madatów" ( z tym , że PO zawsze wymienione na pierwszym miejscu). Albo o Słowacji , Ukrainie i wszystkim innym. Byle tylko nie powiedzieć, że PIS wygrał wybory!!!!! Czysta socjotechnika i manipulacja medialna. Więc ja mówię PIS WYGRAŁ WYBORY DO PE !!!! I przypominam słowa lumpa Paligłupa- bankruta politycznego: "PiS już nigdy nie wygra żadnych wyborów". Wygrał i wygra kade następne. A Kaminski- zdrajca partyjny, karierowicz polityczny. Jego miejsce na śmietniku politycznympolać temu człowiekowi |
|
Zgadzam się Lubelaku;) ja zawsze głosowałem na PO ale teraz powiedziałem sobie dosyć! Poczułem się oszukany, zlekceważony, potraktowany jak przygłup, który np. głosuje na listach na podobnie brzmiące nazwiska...
Nie będę płakał po Kamińskim, a od PO oczekuję poważniejszego traktowania wyborców!
|
|
A ja uważam, że lublinianie to idioci. Mieli tylu Kandydatów z Lublina na listach PO to głosowali na farbowanego lisa. Sami sobie to zrobiliście.
|
|
Jednak istnieje sprawiedliwość na tym świecie.
|
|
A ja uważam, że lublinianie to idioci. Mieli tylu Kandydatów z Lublina na listach PO to głosowali na farbowanego lisa. Sami sobie to zrobiliście.Ci co głosowali na PO na pewno |
|
I bardzo dobrze
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|