Wstyd mi za Lublin, ludzie gdzie wy macie oczy,wszystkie pozycje na liscie tylko nie ta,przez takich co na niego glosowali bedzie wiecej takich spadów i kandydatów, którzy żyja waszym kosztem, wstyd wstyd wstyd, zal.pl :wacko:
|
|
Tak, to prawda wstyd dla Lublina ,aby głosować na tego spadochroniarza jak Kamiński. KOMPROMITACJA !!!!!!
|
|
Gdyby nie Kamiński PO zdobyła by znacznie więcej głosów, ja i moi znajomi oddaliśmy głosy na inne partie, właśnie przez obecność tego pana na jedynce w Lublinie. Tyle, niech wyciągną wnioski na przyszłość.
|
|
Strasznie mi wstyd, że wybranoto śc....
|
|
Jakim cudem można było wybrać tego farbowanego lisa, który z Lubelszczyzna nie ma nic wspólnego? Szok, szok.
|
|
Nie mogę w to uwierzyć, ludzie jednak są durni, kto na niego glosował?
|
|
łojejku, no koniec świata,chiba nie cUś jest z tymi wyborami
|
|
być może ktoś w wyniku sadomasochistycznych skłonności musiał głosować na PO, ale dlaczego akurat na Kamińskiego??? Tylko jego wystawili??
|
|
Co za puste łby głosowały na takiego karierowicza i cwaniaka któremu chodzi tylko o koryto na najbliższe 5 lat.Rudy podrzucił wam kukułcze jajo a wy to łykneliście. Wstyd LUBLIN daliście się wydymać bez mydła,powinien was ten rudy oszust batem lać.Słusznie prawisz.Bardzo. |
|
Łysa kurwa polityczna!!!
|
|
Nazywając go "szmatą" ,obrażam szmatę,na pochybel sk... .
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|