Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Tak mucha go wciągnęła bo głosów miał tyle co radny osiedlowy
Odpowiedz
palikociarz - taki liberalno-socjalistyczny Krawczyk - jak się go słuchało to jak budka, palikociarz taki, zwolennik deweloperki na Górkach Czechowskich
Odpowiedz
"wiem, ale nie P0wiem"
Odpowiedz
Kiedy region zrzuci jarzmo nałożone przez reżim mordercy Bieruta i pseudoelity z PZPRowskiej kuźni kadr ?
Odpowiedz
Bedzie wspieral dewelorozwój w warszafce. Przypomnijmy ze dostal najmniejszą ilosc glosow co zapewne bylo spowodowane sposobem reprezentowania mieszkancow czechowa w sprawie przekrętu 700 lecia.
Odpowiedz
Już był taki podobny jak on-Piotr Kowalczyk jak sie nachapał to powiedział "to była najpiękniejsza przygoda zawodowa mojego życia"
Odpowiedz
Z drugiego miejsca, zaraz za panią dr Joanną Muchą, do Sejmu dostałby się nawet kij od szczotki.
Odpowiedz
cienizna młody człowieku, 5000 głosów w wyborach sejmowych to dobre osiedle zapewnia, wstyd, więcej głosów zdobył jako radny. GÓRKI CZECHOWSKIE PAMIĘTAMY
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...