"Urodził się, żeby być samorządowcem" czyli urodził się, by nigdy nie pracować i zyć z zabranych Polakom podatków.
|
|
Nawet marszałek nie miał argumentów aby uzasadnić te kandydaturę! Człowiek cyniczny, mściwy, idący do celu po trupach, liczy się stołek i kasa, zero wiedzy merytorycznej! Tak pysznego, cwanego i butnego człowieka, nigdy nie było w zarządzie! Teraz to dopiero Brdzie ludzi zwalniał!
|
|
„Jego celem jest działalność dla ludzi” czyli dla pisu! Teraz to będą zwolnienia!
|
|
Już my znamy tych dyrektorów z urodzenia.
|
|
czy ktoś jeszcze wierzy że samorządowiec to zaszczyt???
|
|
Człowiek który nie wie co to ciężka praca, nauczony tylko kombinowania, cwaniakowania i włażenia w *** i zwalniania ludzi, znam go z Azotow z pulaw! Nigdy więcej Michała w Puławach!!! Tylko szkoda woj i ludzi pracujących w urzędzie!
|
|
Nie głosuje już nigdy na PiS ! Po co my głosujemy na was skoro wy dajecie takiego Mulawę na takie stanowisko.
|
|
Inteligencja z jego twarzy nie bije ale ostatnie lata pokazały że lepszy jest ułomny ale uczciwy człowiek z PIS-u niż elokwentny złodziej z PO. I to nie jest moje zdanie ale wyniki ekonomiczne w gospodarce. Hasło " mniej kraść" jednak działa. Mniej nie oznacza że nie kradną wcale a kraść nie oznacza kraść dosłownie. Po prostu PO myśli tylko jak na granicy prawa ubogacać biznesmenów kosztem całego społeczeństwa. PIS jednak mimo swej ułomności myśli pro społecznie i pro Polsko.
|
|
Co to za pisowiec skoro głosuje na niego PO i PSL? PiS przez takie wybory Mulawy przegra prezydenta Dudę.
|
|
dobrze, że go tatuś zrobił, dopiero byśmy jako Lubelszczyzna doznali biedy
|
|
Jestem ogromnie ciekawy kto stoi za karierą Mulawy? Myślę, że Stawiarski do tego jest za krótki. Ten kto stoi za Mulawa ciągnie też Stawiarskiego. Kariera Mulawy przypomina kariery w pzpr - robi karierę niewiadomo dlaczego - on nic nie umie, nic nie wie.
|
|
I jeszcze Churchilla cytuje... Palant i megaloman
|
|
Myśle ze nim stoi krukowa lub Mazurkowa! Stawiarski nie miał wyjścia i musiał go zgłosić ! Bo przecież dla PiS liczą się tylko stołki i posady, a będę wam mówić ze dobro wasze jest najważniejsze, dobro lubelskiego i ze przyspieszają i rozwijają itp. itd. Bzdury i brednie!
|
|
proszę państwa bo mój mąż jest z wykształcenia dyrektorem
|
|
Poznają się niedługo na nim jak na sylwku w MSWiA! Ta sama wiedza i kompetencje! Ta sama pycha i arogancja!
|
|
Koszmar...tylko tyle..
|
|
Michał ale dałeś sie podprowadzić, podpuścić i zrobiłeś jednego gościa dyr, za to ze na ludzi donosił! Niedługo się i na nim poznasz, bo on nie jest wasz :) wiesz o kim mowa, tak ładnie Cię rozegrał :)
|
|
A ja się cieszę, gratulacje i powodzenia!
|
|
PiS nie ma już nikogo na ławce rezerwowych, skoro wybiera Mulawe.
|
|
Brakujące ogniwo Zarządu WL. Dobry duet z Marszałkiem. Trzymam kciuki za dobrą realizację zamierzonych planów ku polepszeniu województwa
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|