Potwierdzasz poniekąd, że PiS jest kontynuatorem komunistów - też nie toleruje "wykształciuchów".Czarnek sztandarowy aparadczyk bolszewickiej partii PiS. Hejter, homofob, szowinista, obrzydliwie szkslujacy ludzi tylko po to aby wykazać się przed prezesem . Wstyd dla KUL, wstyd dla Lublina, wstyd fla Polski.Wcale się nie dziwię, że taki matoł na za złe człowiekowi z wyższym od siebie wykształceniem. To właśnie dlatego komuna mordowała inteligencję.
|
|
Chyba nie mówisz o sobie, jako "wykształciuchu"? Człowiek jako tako wykształcony, np. po uczciwie przepracowanej podstawówce, nie musi wyzywać rozmówców, żeby przekazać im swoją recję. A ty bez wyzwisk jesteś (w swoim mniemaniu) intelektualną golizną.Potwierdzasz poniekąd, że PiS jest kontynuatorem komunistów - też nie toleruje "wykształciuchów".Czarnek sztandarowy aparadczyk bolszewickiej partii PiS. Hejter, homofob, szowinista, obrzydliwie szkslujacy ludzi tylko po to aby wykazać się przed prezesem . Wstyd dla KUL, wstyd dla Lublina, wstyd fla Polski.Wcale się nie dziwię, że taki matoł na za złe człowiekowi z wyższym od siebie wykształceniem. To właśnie dlatego komuna mordowała inteligencję. |
|
Chłopczyku - właśnie dokonałeś samozaorania. Piszesz do mnie tak cytując jednocześnie własny wpis, w którym stoi jak wół: "Wcale się nie dziwię, że taki matoł na za złe człowiekowi z wyższym od siebie wykształceniem", a w postach kierowanych do mnie nader często wyzywasz mnie od jełopów. To co, czas wreszcie wyjść z przedszkola i udać się do owej podstawówki? Dziękuję za uwagę :-)Chyba nie mówisz o sobie, jako "wykształciuchu"? Człowiek jako tako wykształcony, np. po uczciwie przepracowanej podstawówce, nie musi wyzywać rozmówców, żeby przekazać im swoją recję. A ty bez wyzwisk jesteś (w swoim mniemaniu) intelektualną golizną.Potwierdzasz poniekąd, że PiS jest kontynuatorem komunistów - też nie toleruje "wykształciuchów".Czarnek sztandarowy aparadczyk bolszewickiej partii PiS. Hejter, homofob, szowinista, obrzydliwie szkslujacy ludzi tylko po to aby wykazać się przed prezesem . Wstyd dla KUL, wstyd dla Lublina, wstyd fla Polski.Wcale się nie dziwię, że taki matoł na za złe człowiekowi z wyższym od siebie wykształceniem. To właśnie dlatego komuna mordowała inteligencję. |
|
Tak więc dyskusja z tobą, poker, a raczej wymiana postów, mija się z celem. Nie dorastasz mi do pięt.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|