Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Czarnek sztandarowy aparadczyk bolszewickiej partii PiS. Hejter, homofob, szowinista, obrzydliwie  szkslujacy ludzi tylko po to aby wykazać się przed prezesem . Wstyd dla KUL, wstyd dla Lublina, wstyd fla Polski.
Wcale się nie dziwię, że taki matoł na za złe człowiekowi z wyższym od siebie wykształceniem. To właśnie dlatego komuna mordowała inteligencję.
Potwierdzasz poniekąd, że PiS jest kontynuatorem komunistów - też nie toleruje "wykształciuchów".
Odpowiedz
Czarnek sztandarowy aparadczyk bolszewickiej partii PiS. Hejter, homofob, szowinista, obrzydliwie  szkslujacy ludzi tylko po to aby wykazać się przed prezesem . Wstyd dla KUL, wstyd dla Lublina, wstyd fla Polski.
Wcale się nie dziwię, że taki matoł na za złe człowiekowi z wyższym od siebie wykształceniem. To właśnie dlatego komuna mordowała inteligencję.
Potwierdzasz poniekąd, że PiS jest kontynuatorem komunistów - też nie toleruje "wykształciuchów".
 Chyba nie mówisz o sobie, jako "wykształciuchu"? Człowiek jako tako wykształcony, np. po uczciwie przepracowanej podstawówce, nie musi wyzywać rozmówców, żeby przekazać im swoją recję. A ty bez wyzwisk jesteś (w swoim mniemaniu) intelektualną golizną.
Odpowiedz
Chyba nie mówisz o sobie, jako "wykształciuchu"? Człowiek jako tako wykształcony, np. po uczciwie przepracowanej podstawówce, nie musi wyzywać rozmówców, żeby przekazać im swoją recję. A ty bez wyzwisk jesteś (w swoim mniemaniu) intelektualną golizną.
Chłopczyku - właśnie dokonałeś samozaorania. Piszesz do mnie tak cytując jednocześnie własny wpis, w którym stoi jak wół: "Wcale się nie dziwię, że taki matoł na za złe człowiekowi z wyższym od siebie wykształceniem", a w postach kierowanych do mnie nader często wyzywasz mnie od jełopów. To co, czas wreszcie wyjść z przedszkola i udać się do owej podstawówki? Dziękuję za uwagę :-)
Odpowiedz
Tak więc dyskusja z tobą, poker, a raczej wymiana postów, mija się z celem. Nie dorastasz mi do pięt.
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...