Skoro poparla korubcje Piatka zwiazana z przydzilem stypendium jego synom to co mozemy po niej sie spodziewac, nic dobrego. Poprostu nieuczciwy malolat. Mam nadziejej ze szybko wyleci z polityki bo takich nieuczciwych ludzi jak Piatek nie trzeba nam w polityce.
|
|
jak się ma kasę, to i posłem można zostać. Nie jest wówczas konieczna wiedza - przykład "pionowe korytarze"
|
|
Plotka głosi, że gdy Pani Madzia wypłynęła na szerokie wody jej mąż błyskawicznie został dyrektorem klubu sportowego i przyznał kontrowersyjne stypendia sportowe synom Piątka. Ciekawe za co się miała odwdzięczyć ?
|
|
Twoja wypowiedź świadczy o wielkiej niewiedzy. Od kiedy to klub przyznaje stypendia dla swoich członków ???
|
|
Twoja wypowiedź świadczy o wielkiej niewiedzy. Od kiedy to klub przyznaje stypendia dla swoich członków ???
|
|
PO będzie się teraz mścić za porażkę z PiS w naszym regionie. Już zapowiadają obcięcie funduszy na autostrady w Lubelskiem. PO i tak nie wytrzyma całej kadencji 4 lat.
|
|
Pan Piątek nikomu nie ukradł tylko dorobił się uczciwie wykorzystując swoje samozaparcie, determinację i napewno nie raz ryzykując, co wcale nie idzie w parze ze spokojnym życiem, a wręcz przeciwnie same stresy. Najlepiej mają Ci co żyją sobie z dnia na dzień i nie muszą podejmować żadnych decyzji życiowych.
|
|
Nadaje się na polityka bo wie z kim trzymać.Jako radna sprawdziła się ponieważ w myśl zasad dla radnych w pierwszej kolejności załatwiała sprawy dla rodziny konkretnie dla swego męża.Wszyscy wiedza że chodzi o tor motocrossowy dla klubu gdzie małżonek jest figurą.Sprawa ta pozwoliła jej odwdzięczyć się swoim znajomym radnym P i W i to jest wypełnienie drugiej zasady.Nie zdążyła tylko z wypełnieniem zasady trzeciej tj.zrobić coś dla wyborców,a szkoda.
|
|
Nadaje się na polityka bo wie z kim trzymać.Jako radna sprawdziła się ponieważ w myśl zasad dla radnych w pierwszej kolejności załatwiała sprawy dla rodziny konkretnie dla swego męża.Wszyscy wiedza że chodzi o tor motocrossowy dla klubu gdzie małżonek jest figurą.Sprawa ta pozwoliła jej odwdzięczyć się swoim znajomym radnym P i W i to jest wypełnienie drugiej zasady.Nie zdążyła tylko z wypełnieniem zasady trzeciej tj.zrobić coś dla wyborców,a szkoda.
|
|
biednej utalentowanej młodzieży zagarnąć dla swoich dzieci Gratuluję braku rozumu i dziwi mnie że aktyw partyjny PO wystawia takich ludzi
|
|
szkoda słow dla tych "oskarżycieli" to frustraci, potrafią tylko oskarżać, donosić jak pieski, ale żadenz nich nir podpisze się imieniem i nazwiskiem.A skoro wiedza coś o "kradzieżach" niech idą na prokuraturę a nie anonimowo donosić na forum , obrażajac "zza węgła"
|
|
zasiadla w Sejmie.Dlaczego reklamowała się jako "jedyna z Lublina".?Przecież nie była jedyna na szczęście.Fajna kariera nie ma co.
|
|
O ile prasa nie kłamie to jest postępowanie prokuratorskie w sprawie budowy toru motocrossowego w Swidniku.Toru o który tak zabiegali radni P.W i G-M.
|
|
niech piszą co chcą, papier wszystko przyjmie, a najważniejsze nie dać się mediom, co już niejeden przekręt napisali.
|
|
pismaki wycieli to co napisałam wcześniej. Gamonie piszą jak potarafią, a więc zawsze z przekrętami.
|
|
"Śmieszno i straszno"...i chyba wstyd
|
|
Smutno czytac wypowiedzi niektorych osob. Zawisc, zazdrosc, malosc przez was przemawia niestety. Nie jestem powiazany ani z pania poslanka ani z platforma, nie jest t otez moja bajka w polityce ale patrzec i czytac jak wszyscy marudzicie szkoda.Jestescie swietnymi narzekaczami bardzo brawo, oby tak dalej. Gratuluje.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|