nie zdobędzie 100 tys. podpisów
|
|
Toruń w natarciu. Geotermia negocjuje z naczelnikiem ostro
|
|
daj Pan spokój - wiesz ze nic z tego nie będzie
|
|
Po co z siebie robić głupka..dostanie 1 proc poparcia moze 2..
|
|
Komedia na kółkach. Poparcie liczone w promilach. Ale to dziwne, przecież Bóg czy chociaż Jezus powinien mu pomóc, a tu - kicha. Widocznie on za rzadko się spowiada i za mało krzyż omodlił.
|
|
Rydzyk nie da mu poparcia bo czemu miałby popierać kogoś kto zdobędzie jakiś promil poparcia lub nie uzbiera 100.000 podpisów. Ojciec już ma swoje interesy z Partią i nie będzie ich ryzykował dla poparcia Piotrowskiego. Sam kandydat na kandydata musi się pogodzić z myślą że został wystawiony przez swych "chlebodawców" i już nie uratuje swej kariery jeśli Rydzyk dalej będzie widział interes w poparciu PiS
|
|
Kabaret. Totalny kabaret.
|
|
Po co pisać jak usuwacie komentarze, które nie są po waszej myśli. Nie kupię DzW.
|
|
elektorat tego osobnika to ??????????
|
|
,,Ch..., d... i kamieni kupa" - Sienkiewicz.
,,Piniendzy nie ma i nie będzie" - Rostowski.
,,...szczaw i mirabelki" - Niesiołowski.
,,Polskość to nienormalność" - Tusk
|
|
donald lokaY:
"W domu rozmawialiśmy tylko po niemiecku"
"Polskość to nienormalność"
Rasowy folksdojcz i to z rodowodem!
|
|
-Jak pomóc frankowiczom spłacać kredyty? ----- Kidawa: Nie wiem jak pomóc, jak to zrobić, żeby osoby, które wzięły kredyty we frankach, żeby im pomóc. Takiego rozwiązania nie mogę zaoferować, bo nie wiem, jak to zrobić. To nie jest zadanie prezydenta.
|
|
Mirek daj spokój ...
|
|
,,Ch..., d... i kamieni kupa" - Sienkiewicz. ,,Piniendzy nie ma i nie będzie" - Rostowski. ,,...szczaw i mirabelki" - Niesiołowski. ,,Polskość to nienormalność" - Tusk"...Jesteście kanaliami" - kaczyński |
|
Odbiera głosy Dudzie, skrajnie nieodpowiedzialne, można by powiedzieć mocniej
|
|
Najlepszy kandydat. Najlepiej wykształcony - jedyny profesor wśród kandydatów. Człowiek kompetentny i niezależny. Będzie godnie reprezentował polskie interesy. Ale lemingi i tak wiedzą swoje.
|
|
Najlepszy kandydat. Najlepiej wykształcony - jedyny profesor wśród kandydatów. Człowiek kompetentny i niezależny. Będzie godnie reprezentował polskie interesy. Ale lemingi i tak wiedzą swoje.czemu tak bezczelnie kłamiesz ?? Skoro ostatnia startował od muchoorka z torunia to teraz też nie jest niezależny. Chcecie aby dalej nie było pieniędzy na szpitale a brzylub i jego czarna mafia opływała w luksusach, to idealny wybór. |
|
szkoda gadać szansa teoretycznie jest jak każdego kandydata, kicha powiem krotko, miał swoje 5 minut.Zlaż z dachu nie psuj gontów.
|
|
no można??? PAD kilkaset tysiecy głosów z lubelskiego już ma zabrane; to będzie CZARNY KOŃ; zresztą facio ma prezencje, wiedzę , doskonały język obcy obyty po brukselce; prezydent jak się patrzy; Pan i Pani Mucha to wizytówka lubelskiego
|
|
-Jak pomóc frankowiczom spłacać kredyty? ----- Kidawa: Nie wiem jak pomóc, jak to zrobić, żeby osoby, które wzięły kredyty we frankach, żeby im pomóc. Takiego rozwiązania nie mogę zaoferować, bo nie wiem, jak to zrobić. To nie jest zadanie prezydenta.A niby dlaczego pomagać frankowiczom ? Wiedzieli co robią. Jak byli tacy mądrzy i im korzystniej było w obcej walucie to nie marudzili tylko śmiali się z innych a teraz wielki płacz. I bardzo dobrze. Dla mnie do frank może być i po 10 zł |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|