Najlepszy kandydat. Najlepiej wykształcony - jedyny profesor wśród kandydatów. Człowiek kompetentny i niezależny. Będzie godnie reprezentował polskie interesy. Ale lemingi i tak wiedzą swoje.Dla ścisłości Pan Piotrowski jest dr hab. Profesor to stanowisko na jakim jest zatrudniony na danej uczelni.
|
|
Jak pomóc frankowiczom spłacać kredyty? Ja wiem, ja to zrobię, tylko mnie wybierzcie- obiecał kiedyś A. Duda. I co, drodzy frankowicze, dotrzymał może tej obietnicy???
|
|
Na pewno lepszy jak dudkin i kamasz razem wzięci.
|
|
Najlepszy kandydat jakiego od Bieruta ma Polska; z powodzeniem może stac w jednym szeregu z Trumpem i tak bedzie na jego korzyść; jeszcze dobrze prezentował się kwachu
|
|
On jest takim samym profesorem jak zapluwacz Polski, żydek Bartoszewski.
|
|
no można??? PAD kilkaset tysiecy głosów z lubelskiego już ma zabrane; to będzie CZARNY KOŃ; zresztą facio ma prezencje, wiedzę , doskonały język obcy obyty po brukselce; prezydent jak się patrzy; Pan i Pani Mucha to wizytówka lubelskiegoI o to chodzi/ Po co nam nie nasz Pfezydent. |
|
On jest takim samym profesorem jak zapluwacz Polski, żydek Bartoszewski.Róznica jest ogromana. "Zydek" to nawet matury nie posiadał. |
|
Sonda pod artykułem napełnia nadzieją i optymizmem, zagłosuję na Krzysztofa Bosaka, a co!
|
|
A kiedy była nominacja profesorska, gdyż nigdzie nie mogę znać tej informacji ?????
|
|
A kiedy była nominacja profesorska, gdyż nigdzie nie mogę znaleźć tej informacji.
|
|
Łżesz. Maturę posiadał od 1939 r.On jest takim samym profesorem jak zapluwacz Polski, żydek Bartoszewski.Róznica jest ogromana. "Zydek" to nawet matury nie posiadał. |
|
Nie posiadał. Posiadał tylko tzw. małą maturę, ale nie pełną, prawidzą maturę. Słowem - ten zapluwacz miał wykształcenie podstawowe. W dodatku Polaków nazywał bydłem. Z Auschwitz wyszedł z powodu kataru, a przez całe życie zwalczał jakiekolwiek upamiętnienie Rotmistrza Pileckiego. Sam opowiadał, że podczas okupacji bardziej bał się Polaków niż Niemców. To był typowy żydowski szkodnik, szwabski kolaborant i wróg Polaków.Łżesz. Maturę posiadał od 1939 r.On jest takim samym profesorem jak zapluwacz Polski, żydek Bartoszewski.Róznica jest ogromana. "Zydek" to nawet matury nie posiadał. |
|
a biedroń to klęka przed śmiszkiem i czarzastemu to się b.podoboba,bo ma słomę w butach i wrzeszczy na tej ich konwencji,jakby mu biedroń hóia dał pociągnąć
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|