Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Mirosław Piotrowski zarejestrował swój komitet w wyborach prezydenckich

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 24 lutego 2020 r. o 21:08 Powrót do artykułu
Najlepszy kandydat. Najlepiej wykształcony - jedyny profesor wśród kandydatów. Człowiek kompetentny i niezależny. Będzie godnie reprezentował polskie interesy. Ale lemingi i tak wiedzą swoje.
 Dla ścisłości Pan Piotrowski jest dr hab. Profesor to stanowisko na jakim jest zatrudniony na danej uczelni.
Odpowiedz
Jak pomóc frankowiczom spłacać kredyty? Ja wiem, ja to zrobię, tylko mnie wybierzcie- obiecał kiedyś A. Duda. I co, drodzy frankowicze, dotrzymał może tej obietnicy???
Odpowiedz
Na pewno lepszy jak dudkin i kamasz razem wzięci.
Odpowiedz
Najlepszy kandydat jakiego od Bieruta ma Polska; z powodzeniem może stac w jednym szeregu z Trumpem i tak bedzie na jego korzyść; jeszcze dobrze prezentował się kwachu
Odpowiedz
On jest takim samym profesorem jak zapluwacz Polski, żydek Bartoszewski.
Odpowiedz
no można??? PAD kilkaset tysiecy głosów z lubelskiego już ma zabrane; to będzie CZARNY KOŃ; zresztą  facio ma prezencje, wiedzę , doskonały język obcy obyty po brukselce; prezydent jak się patrzy; Pan i Pani Mucha to  wizytówka lubelskiego
 I o to chodzi/ Po co nam nie nasz Pfezydent.
Odpowiedz
 Róznica jest ogromana. "Zydek" to nawet matury nie posiadał.
Odpowiedz
Sonda pod artykułem napełnia nadzieją i optymizmem, zagłosuję na Krzysztofa Bosaka, a co!
Odpowiedz
A kiedy była nominacja profesorska, gdyż nigdzie nie mogę znać tej informacji ?????
Odpowiedz
A kiedy była nominacja profesorska, gdyż nigdzie nie mogę znaleźć tej informacji.
Odpowiedz
 Łżesz. Maturę posiadał od 1939 r.
Odpowiedz
Łżesz. Maturę posiadał od 1939 r.
 Nie posiadał. Posiadał tylko tzw. małą maturę, ale nie pełną, prawidzą maturę. Słowem - ten zapluwacz miał wykształcenie podstawowe. W dodatku Polaków nazywał bydłem. Z Auschwitz wyszedł z powodu kataru, a przez całe życie zwalczał jakiekolwiek upamiętnienie Rotmistrza Pileckiego. Sam opowiadał, że podczas okupacji bardziej bał się Polaków niż Niemców. To był typowy żydowski szkodnik, szwabski kolaborant i wróg Polaków.
Odpowiedz
a biedroń to klęka przed śmiszkiem i czarzastemu to się b.podoboba,bo ma słomę w butach i wrzeszczy na tej ich konwencji,jakby mu biedroń hóia dał pociągnąć
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...