''... jeśli taka by była decyzja kierownictwa partii, to oczywiście, że tak.'' Czyli ubieganie się o mandat poselski nie wynika z poczucia odpowiedzialności i chęci służenia lokalnej społeczności, wykorzystaniu wiedzy lub umiejętności, dbaniu o dobrostan wyborców. Nie. Ma służyć wyłącznie partii. A idź pan w ****!
|
|
"wiceminister aktywów państwowych Andrzej Śliwa dziękował młodemu politykowi za wkład w dokapitalizowanie pocztowej spółki kwotą 190 mln zł, nazywając go „ambasadorem Lubelszczyzny”. ". Czy to znaczy, że pan Moskal wyłożył te 190 milionów? Skąd 28-latek dysponuje taką kasą? A nie, to państwowe środki poszły? Czyli pan Moskal jednak nie miał swojego wkładu w dokapitalizowanie... Czas skończyć z tym uwłaszczaniem się PiSowców na państwowej kasie!!!
|
|
Minister Moskwa, przyszły poseł Moskal...
|
|
O chroń nas panie....tylu już tych wspaniałych ambasadorów mamy...a w której ambasadzie będzie jeśli można spytać??? ;)
|
|
Czy nie czas na delegalizację PIS i konfiskate majątków?
|
|
Czy nie czas na delegalizację PIS i konfiskate majątków?
|
|
Pajdokracja... Zabawy za pieniądze cięzko pracujacych Polaków.. Mam nadzieję, że to niedługo się wreszcie skończy
|
|
Zawrotna kariera, od zera do zera. Polska w ruinie.
|
|
Niech się tłusty misiaczek nie cieszy bo rychło może się okazać, że jego kariera przychodzi o kilka lat za późno. PIS to okręt, który tonie więc do wyborów może być już pozamiatane. Chyba, że tłusty misio wykoncypuje sobie przejście do innej partii. Tylko której?
|
|
Mam nadzieję , że ludzie w Janowie są na tyle mądrzy , że nie zagłosują na PiS. A pan jak wychował się w Warszawie niech kandyduje z Warszawy.
|
|
"Młoda gwiazda PiS i szef biura Jarosława Kaczyńskiego zostanie lubelskim posłem?"...pytanie z rodzaju tych retorycznych tak długo, jak długo nie wiemy, czy ten prosiaczek przeszedł już casting u Antoniego lub Kanthaka! A i wiek trochę jakby niezbyt korzystny! Oczywiście w porównaniu z Misiewiczem, kiedy ten rozpoczynał swoją karierę!
|
|
Skoro PIS zatrudnia MOSKWĘ jako Ministrę, to i MOSKALA zatrudni. A co!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|