Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Prof. Czarnek w ministerstwie od nauki i edukacji to może ostatnia szansa na zatrzymanie degeneracji polskich dzieci, polskiej młodzieży do czego dąży lewackie środowisko nauczycieli, łącznie z akademickimi, finansowane przez międzynarodówkę zdegenerowanych miliarderów.
Odpowiedz
Czy tow. Zwolakiewicz ma jakies wyksztalcenie?
Odpowiedz
Dla niewtajemniczonych mała podpowiedź - Monisia to nikt inny niż pisowski troll kronikidewelorozwoju przelogowany na drugie konto.
Odpowiedz
Dla niewtajemniczonych mała podpowiedź - Monisia to nikt inny niż pisowski troll kronikidewelorozwoju przelogowany na drugie konto.
 już chyba każdy zdążył zauważyć że to jedna i ta sama osoba hihi najbardziej mnie rozwala że ten nawiedzony gałgan całymi dniami usuwa i dodaje ponownie zamieszczane komentarze hihi
Odpowiedz
mam nieodparte wrażenie, że prześladujący mnie stalker podpisujący się uwaga_na_trole_z_pis (sprawdźcie sami w mojej historii - ile razy napiszę komentarz, ten psychol wyskakuje jak spod ziemi) buszuje na tym forum pod około 100-ma loginami, z których mi znane są następujące: _K_, 1223445, Agent_Tomek, akerski, anne, BillyWhite, Bobas1987, Brutus, BVNHD, Coffe_Taste, Ddreporter, drwstrzas, Dwkomentator, dziennikarzsledczy, Efflate, ege_szege, Ferenc, gargamel2, Gatusso, Gelon, general, Gonul, Hector, Jacenty44, Jacob_Loui, janusz sulima, K.D., Klepacki, Klu, Krioo, kronikiekoszurii, kronikiniedorozwoju, Kryska_J latif, Lelek, Login1, lube102, lubelski_szaman, -Lublin- lub-lin, Lublin_, luigi, luthrienne, majormmm, Malwina_Sz, Mariolubelski, Mcbolo, MichalPolak, miszczu, mlody123, na_haju, Nie_jestem_robotem, Niemamloginu, Olllo, Pan_Pawel, pepeszownik, ping_pong_peng, po_co_komu_login, Qba, qwertyqaz, Robek39, Rsokol, Rukevitsa, RyanGlo, saviano, scooby, sighter, Smeagol, smerfik1989, Speedy, stop_ekoterrorystom_, uwaga_na_trole_z_pis, Waco, wncl32nfei66y, Wojtaszko, WschodPolski, Zbychu, zLublina, zmoranocna, zorro532,
Odpowiedz
Parobki dewelorozwoju mają szczęście w nieszczęściu, że na potrzeby publicznych wystąpień wspierania platformy deweloperskiej mogą przykryć swoje liczka maseczkami. Obciach nieco mniejszy dzięki temu.
Odpowiedz
panie Czarku jesteśmy z panem pieski PO będą ujadać i szarpać za spodnie ale to tylko Jorki ,wielu normalnych Polaków 85 procent minimum jest za panem inormalnością
Odpowiedz
Szkoda ,że nie protestowali jak ich kolega partyjny W.Karpiński mówił : ch...j z tą Polska wschodnią ... Wtedy jakoś ich nie było
Odpowiedz
Ciekawe, czy ktoś z tych zbałamuconych przez starych platformerskich wyjadaczy młodych ludzi nie wybrał przypadkiem ścieżki "kariery" na stanowisku internetowego siepacza w agencji dona arturro, która tak aktywnie działa na forum DW. Ponoć od nadmiaru internetu psują się oczy, a od zajadania kebabów przed ekranem rośnie brzuszek - co Pan na to, kolego z prawej?
Odpowiedz
mam nieodparte wrażenie, że prześladujący mnie stalker podpisujący się uwaga_na_trole_z_pis (sprawdźcie sami w mojej historii - ile razy napiszę komentarz, ten psychol wyskakuje jak spod ziemi) buszuje na tym forum pod około 100-ma loginami, z których mi znane są następujące: _K_, 1223445, Agent_Tomek, akerski, anne, BillyWhite, Bobas1987, Brutus, BVNHD, Coffe_Taste, Ddreporter, drwstrzas, Dwkomentator, dziennikarzsledczy, Efflate, ege_szege, Ferenc, gargamel2, Gatusso, Gelon, general, Gonul, Hector, Jacenty44, Jacob_Loui, janusz sulima, K.D., Klepacki, Klu, Krioo, kronikiekoszurii, kronikiniedorozwoju, Kryska_J latif, Lelek, Login1, lube102, lubelski_szaman, -Lublin- lub-lin, Lublin_, luigi, luthrienne, majormmm, Malwina_Sz, Mariolubelski, Mcbolo, MichalPolak, miszczu, mlody123, na_haju, Nie_jestem_robotem, Niemamloginu, Olllo, Pan_Pawel, pepeszownik, ping_pong_peng, po_co_komu_login, Qba, qwertyqaz, Robek39, Rsokol, Rukevitsa, RyanGlo, saviano, scooby, sighter, Smeagol, smerfik1989, Speedy, stop_ekoterrorystom_, uwaga_na_trole_z_pis, Waco, wncl32nfei66y, Wojtaszko, WschodPolski, Zbychu, zLublina, zmoranocna, zorro532,
 ... od dawna o tym piszę
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...