Prof. Czarnek w ministerstwie od nauki i edukacji to może ostatnia szansa na zatrzymanie degeneracji polskich dzieci, polskiej młodzieży do czego dąży lewackie środowisko nauczycieli, łącznie z akademickimi, finansowane przez międzynarodówkę zdegenerowanych miliarderów.
|
|
Czy tow. Zwolakiewicz ma jakies wyksztalcenie?
|
|
Dla niewtajemniczonych mała podpowiedź - Monisia to nikt inny niż pisowski troll kronikidewelorozwoju przelogowany na drugie konto.
|
|
Dla niewtajemniczonych mała podpowiedź - Monisia to nikt inny niż pisowski troll kronikidewelorozwoju przelogowany na drugie konto.już chyba każdy zdążył zauważyć że to jedna i ta sama osoba hihi najbardziej mnie rozwala że ten nawiedzony gałgan całymi dniami usuwa i dodaje ponownie zamieszczane komentarze hihi |
|
mam nieodparte wrażenie, że prześladujący mnie stalker podpisujący się uwaga_na_trole_z_pis (sprawdźcie sami w mojej historii - ile razy napiszę komentarz, ten psychol wyskakuje jak spod ziemi) buszuje na tym forum pod około 100-ma loginami, z których mi znane są następujące: _K_,
1223445,
Agent_Tomek,
akerski,
anne,
BillyWhite,
Bobas1987,
Brutus,
BVNHD,
Coffe_Taste,
Ddreporter,
drwstrzas,
Dwkomentator,
dziennikarzsledczy,
Efflate,
ege_szege,
Ferenc,
gargamel2,
Gatusso,
Gelon,
general,
Gonul,
Hector,
Jacenty44,
Jacob_Loui,
janusz sulima,
K.D.,
Klepacki,
Klu,
Krioo,
kronikiekoszurii,
kronikiniedorozwoju,
Kryska_J
latif,
Lelek,
Login1,
lube102,
lubelski_szaman,
-Lublin-
lub-lin,
Lublin_,
luigi,
luthrienne,
majormmm,
Malwina_Sz,
Mariolubelski,
Mcbolo,
MichalPolak,
miszczu,
mlody123,
na_haju,
Nie_jestem_robotem,
Niemamloginu,
Olllo,
Pan_Pawel,
pepeszownik,
ping_pong_peng,
po_co_komu_login,
Qba,
qwertyqaz,
Robek39,
Rsokol,
Rukevitsa,
RyanGlo,
saviano,
scooby,
sighter,
Smeagol,
smerfik1989,
Speedy,
stop_ekoterrorystom_,
uwaga_na_trole_z_pis,
Waco,
wncl32nfei66y,
Wojtaszko,
WschodPolski,
Zbychu,
zLublina,
zmoranocna,
zorro532,
|
|
Parobki dewelorozwoju mają szczęście w nieszczęściu, że na potrzeby publicznych wystąpień wspierania platformy deweloperskiej mogą przykryć swoje liczka maseczkami. Obciach nieco mniejszy dzięki temu.
|
|
panie Czarku jesteśmy z panem pieski PO będą ujadać i szarpać za spodnie ale to tylko Jorki ,wielu normalnych Polaków 85 procent minimum jest za panem inormalnością
|
|
Szkoda ,że nie protestowali jak ich kolega partyjny W.Karpiński mówił : ch...j z tą Polska wschodnią ...
Wtedy jakoś ich nie było
|
|
Ciekawe, czy ktoś z tych zbałamuconych przez starych platformerskich wyjadaczy młodych ludzi nie wybrał przypadkiem ścieżki "kariery" na stanowisku internetowego siepacza w agencji dona arturro, która tak aktywnie działa na forum DW. Ponoć od nadmiaru internetu psują się oczy, a od zajadania kebabów przed ekranem rośnie brzuszek - co Pan na to, kolego z prawej?
|
|
mam nieodparte wrażenie, że prześladujący mnie stalker podpisujący się uwaga_na_trole_z_pis (sprawdźcie sami w mojej historii - ile razy napiszę komentarz, ten psychol wyskakuje jak spod ziemi) buszuje na tym forum pod około 100-ma loginami, z których mi znane są następujące: _K_, 1223445, Agent_Tomek, akerski, anne, BillyWhite, Bobas1987, Brutus, BVNHD, Coffe_Taste, Ddreporter, drwstrzas, Dwkomentator, dziennikarzsledczy, Efflate, ege_szege, Ferenc, gargamel2, Gatusso, Gelon, general, Gonul, Hector, Jacenty44, Jacob_Loui, janusz sulima, K.D., Klepacki, Klu, Krioo, kronikiekoszurii, kronikiniedorozwoju, Kryska_J latif, Lelek, Login1, lube102, lubelski_szaman, -Lublin- lub-lin, Lublin_, luigi, luthrienne, majormmm, Malwina_Sz, Mariolubelski, Mcbolo, MichalPolak, miszczu, mlody123, na_haju, Nie_jestem_robotem, Niemamloginu, Olllo, Pan_Pawel, pepeszownik, ping_pong_peng, po_co_komu_login, Qba, qwertyqaz, Robek39, Rsokol, Rukevitsa, RyanGlo, saviano, scooby, sighter, Smeagol, smerfik1989, Speedy, stop_ekoterrorystom_, uwaga_na_trole_z_pis, Waco, wncl32nfei66y, Wojtaszko, WschodPolski, Zbychu, zLublina, zmoranocna, zorro532,... od dawna o tym piszę |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|