Lepszy byłby mój pies.
|
|
Naprawdę? Spotkałem twojego psa. POdobno jesteś na jego usługach.
|
|
Lepszy byłby mój pies.Obrażasz psa. Jak można tak mądre stworzenie porównać do czarnka? |
|
Dzban hablitowany.
|
|
...jeżeli ToToFachowiec - NIEPROTESTOWAĆ-ZOSTAWIĆ- jeżeliNIEfachowiec, to ToTo - wyPi....ć !!!
|
|
"Sporo ludzi zebrało się pod siedzibą MEN w Lublinie". Nawet jeżeli był to niezamierzony błąd, to nie da się tak określić prowadzonej tu dyskusji, bo jest wprost proporcjonalna do faktu, że w Lublinie nie ma siedziby MEN.
|
|
Mianować Czarnka na ministra edukacji i szolnictwa wyższego to zwykłe splunuecie w twarz akademikom, nauczycielom, rodzicom, studentom i uczniom. I nie są to tylko obawy, ale obserwacja działań Czarnka tylko przez kilka pierwszych dni urzędowania. Najgorsze żectaki typ przynosi wstyd Lublinowi.
|
|
Po Zalewskiej i Piątkowskim wszystkim się wydawało, że Oświata nie może mieć jeszcze gorszego ministra.
A Jaro na to: - potrzymajcie mi kota!
|
|
cyt. ,,Pokora, praca, umiar, roztropność w działaniu i odpowiedzialność, a przed wszystkim słuchanie obywateli - to są zasady, którymi będziemy się kierować; koniec z arogancją władzy i koniec z pychą - powiedziała w exposé premier Beata Szydło.''.
|
|
To jest policzek dla demokracje że taki karierwczyk, z kręgosłupem moralny wykreowanym przez partyjne zapotrzebowaniem, może zostać Ministrem. Najsmutniejsze w tym wszystkim jest fakt, że nie potrzebowaliśmy zagranicznego najeźdzcy żeby zrobić z naszej Wolności kurtyzane, wystarczyła bierność obywateli.
Czarnek: Polska mówi dość a Ty trafisz pod niezależny Sąd, wtedy Polska uśmiechnie się Twoim pogardliwym uśmieszkiem.
|
|
cyt. ,,Pokora, praca, umiar, roztropność w działaniu i odpowiedzialność, a przed wszystkim słuchanie obywateli - to są zasady, którymi będziemy się kierować; koniec z arogancją władzy i koniec z pychą - powiedziała w exposé premier Beata Szydło.''.
|
|
Bo sprzeciwia się gender?
|
|
a gdzie widzisz tą arogancję i pychę?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|