Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Mnóstwo protestujących i policji przed MEN. Nie chcą ministra Czarnka

Utworzony przez Janusz_Paliwas, 9 listopada 2020 r. o 19:23 Powrót do artykułu
Lepszy byłby mój pies.
Odpowiedz
Naprawdę? Spotkałem twojego psa. POdobno jesteś na jego usługach.
Odpowiedz
Lepszy byłby mój pies.
 Obrażasz psa. Jak można tak mądre stworzenie porównać do czarnka?
Odpowiedz
Dzban hablitowany.
Odpowiedz
...jeżeli ToToFachowiec - NIEPROTESTOWAĆ-ZOSTAWIĆ- jeżeliNIEfachowiec, to ToTo - wyPi....ć !!!
Odpowiedz
"Sporo ludzi zebrało się pod siedzibą MEN w Lublinie". Nawet jeżeli był to niezamierzony błąd, to nie da się tak określić prowadzonej tu dyskusji, bo jest wprost proporcjonalna do faktu, że w Lublinie nie ma siedziby MEN.
Odpowiedz
Mianować Czarnka na ministra edukacji i szolnictwa wyższego to zwykłe splunuecie w twarz akademikom, nauczycielom, rodzicom, studentom i uczniom. I nie są to tylko obawy, ale obserwacja działań Czarnka tylko przez kilka pierwszych dni urzędowania. Najgorsze żectaki typ przynosi wstyd Lublinowi.
Odpowiedz
Po Zalewskiej i Piątkowskim wszystkim się wydawało, że Oświata nie może mieć jeszcze gorszego ministra. A Jaro na to: - potrzymajcie mi kota!
Odpowiedz
cyt. ,,Pokora, praca, umiar, roztropność w działaniu i odpowiedzialność, a przed wszystkim słuchanie obywateli - to są zasady, którymi będziemy się kierować; koniec z arogancją władzy i koniec z pychą - powiedziała w exposé premier Beata Szydło.''.
Odpowiedz
To jest policzek dla demokracje że taki karierwczyk, z kręgosłupem moralny wykreowanym przez partyjne zapotrzebowaniem, może zostać Ministrem. Najsmutniejsze w tym wszystkim jest fakt, że nie potrzebowaliśmy zagranicznego najeźdzcy żeby zrobić z naszej Wolności kurtyzane, wystarczyła bierność obywateli. Czarnek: Polska mówi dość a Ty trafisz pod niezależny Sąd, wtedy Polska uśmiechnie się Twoim pogardliwym uśmieszkiem.
Odpowiedz
cyt. ,,Pokora, praca, umiar, roztropność w działaniu i odpowiedzialność, a przed wszystkim słuchanie obywateli - to są zasady, którymi będziemy się kierować; koniec z arogancją władzy i koniec z pychą - powiedziała w exposé premier Beata Szydło.''.
Odpowiedz
Bo sprzeciwia się gender?
Odpowiedz
a gdzie widzisz tą arogancję i pychę?
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...