Cytując klasyka „ takie powinno się golić"
|
|
Polityczna prostytutka. Tacy ludzie powinni mieć zakaz bycia politykami.
|
|
Głębokie przekonania i twarde zasady....
|
|
Ktoś wie jakie określenie jest najbardziej odpowiednie dla takiej postawy? Tylko uzasadnione propozycje proszę.
|
|
Ktoś wie jakie określenie jest najbardziej odpowiednie dla takiej postawy? Tylko uzasadnione propozycje proszę.To taka zwykła polityczna kukizówka. |
|
Pani Monika P. ma coś z głową nie tak.
|
|
Przypomnę sytuację sprzed wyborów kiedy ta ścierka lansowana była przez Biedronia i jego przydupasa. Kiedy to wolontariusz z młodzieżówki Wiosny poskarżył się na mobbing jaki wobec działaczy stosowała ta szmata i przytoczył jej darcie mordy-o ile pamiętam :"kiedy jakieś dzieciaki malują pier...ną teczę to mam o tym wiedzieć!"
Śmiszek zamiótł sprawę pod dywan,młody chłopak rzucił wolontariat w Wiośnie w pi...du, a ścierka dostała jedynkę na liście. W dodatku durny naród ja wybrał chociaż naprawdę byli dobrzy kandydacie na tej liście.
I co Biedroń ze Śmiszkiem mają teraz do powiedzenia?
|
|
Pani Monika P. ma coś z głową nie tak.Czy chodzi o brak zmiany fryzury przy zmianie 'barw politycznych'? |
|
|
|
Pani Monika idzie tam gdzie rozdają kasę. Teraz weszła do ociepy bo obiecał jej wygraną na przyszłe wybory z jedynki na Lublin . I tak to na oczach Polek i Polaków można pokazać czym w Polsce jest polityka i do czego mogą się zniżyć i jakie gów... wypić dla pieniędzy
|
|
już dawno się zorientowano, ze polityka to szambo. Każdy polityk to w istocie gównonurek. Oni żerują za nasze pieniądze. Wszyscy od prawa do lewa przez centrum. W czym problem? A no w tym, że od lat już żaden polityk nie został uczciwie skazany za przewinienia typu malwersacje, kradzieże, składanie fałszywych zeznań itp. Ma rację Michalkiewicz mówiąc, że należy czasowo "pójść na skróty" i zaprowadzić porządek bo inaczej do cna nas wyprzedadzą. Tylko kto to zrobi?
|
|
Ciekawe, czy dalej w biurze wykorzystuje pracę wolontariuszy z młodzieżówki Lewicy lub Przedwiośnia. Nie zdziwi mnie tu już nic. Ale nie sądzę by stanęła z własnej woli do jakichkolwiek wyborów w przyszłości. Po tej kadencji, czas na ciepłą posadkę w zarządzie Azotów.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|