Mnie jest w zasadzie obojętne,jak kandydaci wyglądają na tych zdjęciach.Mnie wkurza NADMIAR tych fotografii.Strach z domu wyjść.Na każdym słupie,płocie,latarni...
Dużo to wcale nie oznacza dobrze.Myślę,że CI państwo powinni najpierw pokazać co naprawdę chcą dla nas zdziałać ,a dopiero później chwalić się z każdego słupka wyretuszowaną fotografią.Na gębę ani na ładne oczy nikt ich wybierał nie będzie...nawet na te najbardziej błękitne i błyszczące:P
|
|
Pani MGM miała jakiś retusz? Kiepski fotoshop albo materiał trudnoobrabialny
|
|
Życzę Państwu wszystkiego najlepszego, jeśli wszystko co macie do zaoferowania to oblepienie pół miasta, to życzę również szczęścia w wyborach - bo na pewno się przyda.
Chętnie podyskutuje publicznie lub prywatnie.
Zapraszam na JANUSZKULAK.PL
|
|
"CI państwo powinni najpierw pokazać co naprawdę chcą dla nas zdziałać" rzuć okim choćby na kucharskicezary.pl
|
|
Powiem szczerze ,że jak zobaczylem to wszystko co sie dzieje z wyborami do sejmu to zaczołem się śmiać ,żygac się chce tymi mo..mi na plakatach , niemają nic do zaoferowania poza pieknymi twarzyczkami . Najśmieszniejsze jest to ,że przy rozmowie z kandydatem na posła o programie dla lubelszczyzny każdy uważa swój program za najlepszy i jedyny , tylko na pytanie jak ten program chce zrealzować to już konkretnej odpowiedzi nie ma, albo jest - ja to zrobie obiecuję. Wszystkich wyborców lubi się na początku wyborów aby oddali swój głos,jeżeli plakaty są przerabiana aby pokazac swoje piękne oblicze , to wyobrażam sobie co bedzie się działo jak te osoby zostaną wybrane do sejmu.Hm może zrobimy konkurs na najpiękniejszą usmiechnięta mo..de na plakacie wyborczym ta osoba awansuje odrazu do sejmu z awansu społecznego.
|
|
ale twarzyczki buhahahahahahahahahahahahahaha
|
|
nie głusujemy na ludzi którzy zasmiecają swoje miasta makulatura
|
|
Po wyborach, a czasami i przed, mam mnóstwo tekturek, na których wykładam jedzenie bezdomnym kotom przy smietnikach.
Są grube i nie przemakają tak łatwo jak inne. Zapas na 2 lata mam, a po dwóch latach sa wybory do rady miasta i znowu uzupełniam zapas. Pozdrawiam wszystkich kandydatów. Plakatujcie, plakatujcie, zwierzęta skorzystają na pewno.
|
|
zapraszam na stronę www.joannamucha.pl
|
|
Cezary Kucharski - ŻENUA... z Donkiem w piłkę chce pokopać i tyle. Co może zaoferować człowiek który ma mózg wytłuczony od strzelania głową. |
|
Szacunek dla Pani Doktor. Cieszę się, że mam godnego przeciwnika. JANUSZ.ORG.PL |
|
pani MGM doskonale kontrastowała by z bukietem kwiatów, nie wiem dlaczego nie wybrała tej opcji
|
|
A ja tam wierzę w urok osobisty Posłanki Joasi Muchy.
|
|
Jedynym posłem na Lubelszczyźnie, który walczy o rozwój naszego regionu jest Jan Łopata z Polskiego Stronnictwa Ludowego. Zapraszam do zapoznania się z jego programem. http://lopata.pl/
|
|
Podrabiane twarze na plakatach,podrabiane masło w pięknych opakowaniach,podrabiane mięso z toksycznymi azotanami i azotynami,podrabiana Polska(tak po prawdzie to teraz teren pomiedzy Bugiem i Odrą),podrabiana "solidarność unijna",za to społeczeństwo i brak jakichkolwiek perspektyw prawdziwe.....POWIEDZCIE CHOCIAŻ PRAWDĘ!LUDZI CZEKA BARDZO CIĘŻKI OKRES ,ALE DOŁOŻYCIE STARAŃ ,BY GO W MIARĘ MOŻLIWOŚCI ZŁAGODZIĆ.....Nawet nie liczę na prawdę-PO PIERWSZE JESTEŚCIE POLITYKAMI,A PO DRUGIE OBOWIĄZUJE WAS DYSCYPLINA PARTYJNA,DLATEGO HONOR TRZEBA WSADZIĆ W WIADOMĄ CZĘŚĆ CIAŁA.Tylko Pan były poseł JANUSZ PALIKOT jest do tego zdolny,chwała mu za to ,jednak i on nic nie może,bo solidaruchy i postsolidaruchy skutecznie "zgnoiły ten kraj"...........!!!Przy wydatnej pomocy gawiedzi!!!
|
|
Toż właśnie DLATEGO pytam?Bo samymi drogami,szkołami i boiskami to my ani Lublina,ani Polski nie naprawimy. |
|
LUBLIN NIE GLOSUJE NA MUCHE!!!BEZ BEZNADZIEJNA!!A kto jest na plakacie to nie wie nikt!!
|
|
psl doskonale przeciwdziała bezrobociu, takie powinno być wasze hasło wyborcze. Wybierz mnie a znajomi i rodzina bedą mieli lepiej. Dla nas zawsze człowiek jest najważniejszy. SWÓJ. |
|
A tak po prawdzie to sprawowanie władzy nie jest konkursem pięknosci,na którym jednym można sie podobać,a drugim nie.To twardy odpowiedzialny obowiązek z jego wadami i zaletami.ALE TERAZ NIE MA POCZUCIA OBOWIĄZKU I ODPOWIEDZIALNOŚĆI ZA PRZYSZŁOŚĆ TEGO TERENU.Parcie na kasę i nic poza tym!I NA DODATEK WIELU KANDYDATÓW POZBAWIONYCH HONORU,O KTÓRYM TAK WYLEWNIE OPOWIADAJĄ W MEDIACH ,ŁĄCZNIE Z PANEM PREZYDENTM KOMOROWSKIM CZY PREZESEM KACZYŃSKIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Pani Mucho, zdjęcie to nie obraz, przedstawia otoczenie takie jakim jest...
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|