p.Mucha niczego nie zrobiła dla Lublin I TAK ZOSTANIE a co spadochroniarz KUCHARSKI WIE O LUBELSKIM po BRAK MIEJSCOWYCH KANDYDATÓW ,CZTERY LATA TEMU ZAPEŁNILI LUKI STUDENTAMI TERAZ PRZYBYSZAMI JUZ PALIKOT BIZNES URUCHOMIŁ
|
|
W Lublinie wszystko robi się na wzór Warszawski - nazwy parków, ulic, komunikację miejską. Jak to w Lublinie, to naśladownictwo jest wykoślawione i nieudolne.
Pani Mucha też jest takim lubelskim odpowiednikiem Anny Muchy z Warszawy.
Nie chcemy tego, chcemy kreatywności i inteligentnych kandydatów, dziękujemy już Pani Musze.
|
|
Pani Mucha powinna "Centrum Kopernika w Lublinie" uczynić głównym atutem swojej kampanii, tak jak jej kolega Marek Gąsior reklamuje się głównie "Basenem Olimpijskim w Lublinie", który jest jeszcze w baardzo głębokich planach.
Cała Platforma za to reklamuje się miliardami euro, które niby to mają wyssać z Unii.
Słuchanie takich farmazonów z ust tych "polityków" jest upokarzające.
Politycy powinni podpisywać umowy lojalnościowe i być rozliczani po kadencji z tego "co jest", a nie "co będzie".
Jeśli nie spełnią obietnic powinni zwracać wyłudzone od podatników pieniądze.
Skutecznie ograniczyło by to parcie na koryto wszelkiej maści nieudacznikom.
|
|
Oj dobra weź już nie przesadzaj frajerze bo bez kitu ty kur.. myślisz że nazwy ulic się powtarzają tylko u nas ?? żall m cię ,co ty masz do MPK to chyba dobrze że komfort w autobusie poprawił się o wiele lepiej !!! a tak wg to niby dlaczego nie miało być u nas takiego centrum?? co to tylko Wawa musi posiadać taki gmach ?? dla Lublina również się coś takiego przyda bo to taki Oxford Wschodu !!! |
|
A ja proponuję zbudowanie na bazie ośrodka akademickiego - międzyuczelnianego centrum R&D zajmującego się badaniami, wynalazkami i wykorzystaniem do tych celów środków unijnych.
Zamiast muzeów i innych zwiedzalni, potrzebne są wizjonerskie inwestycje wykorzystujące potencjał lubelszczyzny. Każda kopia jest gorsza od oryginału, bo jest tylko kopią.
www.KUŁAK.pl
|
|
MUCHA! Co konkretnie zrobiłaś dla Lublina jak byłaś posłem!!!! PYTAM SIĘ!!!!!
Bo banialuki "chciałabym centrum Kopernika" to - wiesz co z nimi zrób. Ja też bym chciał. Na przykład wybrać milion lotto. a >CHCIEJSTWO< TO ZA MAŁO!!!
|
|
Wybory blisko obiecamy wszystko.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|