Całkowicie się zgadzam z tymi słowami. Nawet moja babka chodzi do lekarza co poniedziałek, "bo się nudzi, a może coś jej posłucha, a to sobie pogada po niedzieli z koleżankami.... " Jest stara w wredna, tak jak jej klub seniorek. Kiedy byłam w ciąży, żadna z tych starych bab mnie nie przepuściła w kolejce do pobrania krwi (chociaż jak byk było napisane na drzwiach, ze kolejka mnie nie obowiązuje, poza tym jestem honorowym dawcą krwi). Siedzą te jędze w przychodniach i tylko plotkują, która niby co bardziej boli.
|
|
LEPIEJ POMPOWAĆ MILIONY W KONCERT MADONNY LUB 3CIĄ LIGĘ HOKEJA ???10/10 |
|
„Musisz to zrozumieć,jak wygramy wybory samorządowe, to BĘDZIE DUŻO DO DZIELENIA- to wszystko” - oto główny i najważniejszy punkt programu PLATFORMY wg Neumanna ;)
|
|
Kiedyś tussek na mównicy przypadkowo powiedział prawdę:" Platforma ubiegała się o władzę, aby życie dla ludzi w PO było lżejsze."
Patząc na taśmy Neumana widać, że powiedział to, co naprawdę myślał. Nawet samNeumann to potwierdza mówiąc: "dla mnie Platforma jest wartością", a kto nie jest w PO, tego ma w d...
|
|
Pani będzie zawsze wiecznie młoda.
|
|
psie trople wypelzly a ten kantak czy jak mu tam to rodowity lubelak czy szcerbaty go w koszu do lublina podrzucilNie karmić trolla szybciej zdechnie!! |
|
Mam nadzieję, że nie. Ale nikt się nie BĘDZIE tym chwalić, jak przynależnością do PZPR.
|
|
Tułajew podobnie jak Mucha popiera organizację marszów równości: ***s://wiadomosci.onet.pl/wybory-samorzadowe/gosc-radia-zet-i-onetu-sylwester-tulajew-o-marszu-rownosci-w-lublinie/sb9jk1h
|
Strona 4 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|