A co on taki mongol chazarski z buzki?
|
|
kto pokłada nadzieje w polityce ten wpadł jak śliwka w kompot ________ Wyszukiwarka : "polityczna pajęczyna w którą wpadły miliardy ludzi "
|
|
Po górkach czechowskich nie zagłosuje na nikogo kto fotografuje się z zukiem. Bez odbioru
|
|
A co on taki mongol chazarski z buzki?Twoja stara to jeszcze większy mongoł ale jej się nie czepiasz cwaniaku za pół gałki.. |
|
A cóż za władzę ma Senat w Polsce? Jaki wpływ na nasz region będzie miał ten pan zasiadając w senackich ławach? Hmmm.....dla mnie to zwykłe robienie ludziom wody z mózgu, sorry...
|
|
zenada i jeszcze raz zenada LUDZIE GLOSUJCIE NA PIS TYLKO NA PIS
|
|
TYLKO PIS I JESZCZE RAZ PIS LUDZIE NIE DAJCIE SIE ZWIESC TYM OSZOLOMOM GLOSUJCIE TYLKO NA PIS
|
|
TYLKO PIS I JESZCZE RAZ PIS LUDZIE NIE DAJCIE SIE ZWIESC TYM OSZOLOMOM GLOSUJCIE TYLKO NA PISO ktoś tu przy piątku poszedł w cug i dorwał się telefonu buahahaah ..PISS to do łazienki idę heh |
|
Wk...wia mnie takie popieranie.Sam wiem na kogo zagłosować i takie akcje mogą mnie tylko zniechęcić.
Może to działa na pisuarów bo ich wyborcy to debile i jak im nie pokażą palcem to nie wiedzą co robić ale normalnie myślący ludzie nie potrzebują takich prymitywnych wskazówek.
Więc przestańcie pieprzyć kto kogo popiera bi mnie to g...wno obchodzi!
|
|
Wszystko to Neumanna kolesie, chcemy takich typów???
|
|
Zuk to koleś Neumana PAMIETAJCIE ... buta i olewanie ludzi a dewelopery ngórą
|
|
Tylko ten "MUR" jak Buremu będziecie STAWIAĆ to może poproście kogoś z PiS żeby wam go wzniósł . Sami możecie nie zdążyć jeżeli tępo realizacji będzie jak z Alchemią.
|
|
Najlepsze ze na swoim profilu na FB Pan Bury napisał że jest niezależny. Co na to Ci co użyczyli mu szyldu?
|
|
A cóż za władzę ma Senat w Polsce? Jaki wpływ na nasz region będzie miał ten pan zasiadając w senackich ławach? Hmmm.....dla mnie to zwykłe robienie ludziom wody z mózgu, sorry...Senat moze wstrzymać buble kierowane z Sejmu dlatego ważne żeby byli tam niezależni kandydaci tacy jak Wojciech Górski. |
|
8 lat rządów które część Polski oddawali w ręce Niemców. Nasi dziadkowie w grobach się przewracali widząc jak największy emigrant zarobkowy całuje się z Niemcami i jak ich popiera w kazdy sposób by grabili ten kraj. Polscy rodacy tylko w wyborach możemy podziękować za rozgardiasz próby wynarodowienia naszego kraju próby zniszczenia tożsamości narodowej próbie ściągnięcia emigrantów traktowanie polskiego obywatela jak niewolnika za 5,70 za godzinę afery Amber Gold z frankowiczow
|
|
Tylko ten "MUR" jak Buremu będziecie STAWIAĆ to może poproście kogoś z PiS żeby wam go wzniósł . Sami możecie nie zdążyć jeżeli tępo realizacji będzie jak z Alchemią."tępo"mówisz... Co za cymbał!!! Czy na tych ruskich kursach dla trolli nie ma nauczyciela polskiego??? |
|
Polscy głosujecie na Polaków obywatelom polskim podziękujemy przy urnach Patrzcie czytajcie życiorysy kandydatów nie dajcie się omamić prowokować tylko Polska pod rządami Polaków będzie silna Wilna i przyjazna obywatelom
|
|
Czyli ta cała rzekoma "niezależność" to kit na kółkach. Zawiodłem się, nie zagłosuję już więcej na niego. Nieładnie tak oszukiwać wyborców Panie Bury.
|
|
Mamy już dość złodziejskiej targowicy. Głosujemy na PIS. Obgrodzili dworzec PKS zakazami i rabują przyjezdnych. Straż mandatowa ślepo wykonuje złodziejski proceder.
|
|
Monolo ty se mordy pis em nie wycieraj chamuj tą Buzka sam nie jesteś tym bardziej nie widoczny.
|
Strona 1 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|