Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Murem za Burym. Przedstawiciele trzech partii poparli kandydata do Senatu

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 4 października 2019 r. o 19:17 Powrót do artykułu
A co on taki mongol chazarski z buzki?
Odpowiedz
kto pokłada nadzieje w polityce ten wpadł jak śliwka w kompot ________ Wyszukiwarka : "polityczna pajęczyna w którą wpadły miliardy ludzi "
Odpowiedz
Po górkach czechowskich nie zagłosuje na nikogo kto fotografuje się z zukiem. Bez odbioru
Odpowiedz
A co on taki mongol chazarski z buzki?
 Twoja stara to jeszcze większy mongoł ale jej się nie czepiasz cwaniaku za pół gałki..
Odpowiedz
A cóż za władzę ma Senat w Polsce? Jaki wpływ na nasz region będzie miał ten pan zasiadając w senackich ławach? Hmmm.....dla mnie to zwykłe robienie ludziom wody z mózgu, sorry...
Odpowiedz
zenada i jeszcze raz zenada LUDZIE GLOSUJCIE NA PIS TYLKO NA PIS
Odpowiedz
TYLKO PIS I JESZCZE RAZ PIS LUDZIE NIE DAJCIE SIE ZWIESC TYM OSZOLOMOM GLOSUJCIE TYLKO NA PIS
Odpowiedz
TYLKO PIS I JESZCZE RAZ PIS LUDZIE NIE DAJCIE SIE ZWIESC TYM OSZOLOMOM GLOSUJCIE TYLKO NA PIS
 O ktoś tu przy piątku poszedł w cug i dorwał się telefonu buahahaah ..PISS to do łazienki idę heh
Odpowiedz
Wk...wia mnie takie popieranie.Sam wiem na kogo zagłosować i takie akcje mogą mnie tylko zniechęcić. Może to działa na pisuarów bo ich wyborcy to debile i jak im nie pokażą palcem to nie wiedzą co robić ale normalnie myślący ludzie nie potrzebują takich prymitywnych wskazówek. Więc przestańcie pieprzyć kto kogo popiera bi mnie to g...wno obchodzi!
Odpowiedz
Wszystko to Neumanna kolesie, chcemy takich typów???
Odpowiedz
Zuk to koleś Neumana  PAMIETAJCIE  ... buta i olewanie ludzi a dewelopery ngórą
Odpowiedz
Tylko ten "MUR" jak Buremu będziecie STAWIAĆ to może poproście kogoś z PiS żeby wam go wzniósł . Sami możecie nie zdążyć jeżeli tępo realizacji będzie jak z Alchemią.
Odpowiedz
Najlepsze ze na swoim profilu na FB Pan Bury napisał że jest niezależny. Co na to Ci co użyczyli mu szyldu?
Odpowiedz
A cóż za władzę ma Senat w Polsce? Jaki wpływ  na nasz region będzie miał ten pan zasiadając w senackich ławach? Hmmm.....dla mnie to zwykłe robienie ludziom wody z mózgu, sorry...
 Senat moze wstrzymać buble kierowane z Sejmu dlatego ważne żeby byli tam niezależni kandydaci tacy jak Wojciech Górski. 
Odpowiedz
8 lat rządów które część Polski oddawali w ręce Niemców. Nasi dziadkowie w grobach się przewracali widząc jak największy emigrant zarobkowy całuje się z Niemcami i jak ich popiera w kazdy sposób by grabili ten kraj. Polscy rodacy tylko w wyborach możemy podziękować za rozgardiasz próby wynarodowienia naszego kraju próby zniszczenia tożsamości narodowej próbie ściągnięcia emigrantów traktowanie polskiego obywatela jak niewolnika za 5,70 za godzinę afery Amber Gold z frankowiczow
Odpowiedz
Tylko ten "MUR" jak Buremu będziecie STAWIAĆ  to może poproście kogoś z PiS żeby wam go wzniósł . Sami możecie nie zdążyć jeżeli tępo realizacji będzie jak z Alchemią.
 "tępo"mówisz... Co za cymbał!!! Czy na tych ruskich kursach dla trolli nie ma nauczyciela polskiego???
Odpowiedz
Polscy głosujecie na Polaków obywatelom polskim podziękujemy przy urnach Patrzcie czytajcie życiorysy kandydatów nie dajcie się omamić prowokować tylko Polska pod rządami Polaków będzie silna Wilna i przyjazna obywatelom
Odpowiedz
Czyli ta cała rzekoma "niezależność" to kit na kółkach. Zawiodłem się, nie zagłosuję już więcej na niego. Nieładnie tak oszukiwać wyborców Panie Bury.
Odpowiedz
Mamy już dość złodziejskiej targowicy. Głosujemy na PIS. Obgrodzili dworzec PKS zakazami i rabują przyjezdnych. Straż mandatowa ślepo wykonuje złodziejski proceder.
Odpowiedz
Monolo ty se mordy pis em nie wycieraj chamuj tą Buzka sam nie jesteś tym bardziej nie widoczny.
Odpowiedz
Strona 1 z 5

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...