Może jeszcze dać przyzwolenie na posiadanie broni dzieciom od lat 4, czemu nie? Świetny pomysł... ups oj... rykoszet poszedł... no tak przeszło w sejmie.
|
|
Tak dać 8 latkom broń..!!! Lub pozwolić dzieciom patrzeć na zabijanie...!!! Ktoś chyba się w głowę postrzelił... "piękne" 'tradycje"... Hitlerjugend też ćwiczono na zabijaniu zwierząt...!
|
|
..........umiłowane do widoku krwi zabija zdrowy rozsadek i ludzkie uczucia! Jeden taki ciul już polował na bażanty wypuszczane z klatek prosto pod lufy wyzutych z przyzwoitości kanalii....
|
|
A później będą mówi: "winne są gry, winna jest szkoła, winni są inni". A to rodzicie sa po***bani! A za ich kretyńskie decyzje i wybory cierpią dzieci.
|
|
skoro moga ogladac penisy to czemu nie broń? badzmy neoliberalni, wszystkie baby do kopalni :)
|
|
Tylko degenerat zabija dla przyjemności.
|
|
Polak to stan umysłu.
Większość na tok myślenia z czasów socjalizmu, dużo szczekania we własnej zagrodzie a gdy wyjedzie taki Polak gdzieś na zachód to ani be a ni me.
Nie będę podawała za przykład krajów typu USA gdzoe dzieci 5 letnie uczy się strzelać kalibrem .22LR a w wieku lat 15 często zdobywają nagrody na konkursach sportowych nawet rangi światowej a najlepsi zostają mistrzami olimpijskimi bo tam też jest dyscyplina zwana strzelectwem o czym większość mediów niestety nie informuje.
Popatrzcie szczekacze na Czechy, tam sporty strzeleckie są rozwinięte najlepiej w Europie.
W Polsce na temat broni (co widać tu na forum) wypowiadają się najczęściej ludzie którzy nie mają zielonego pojęcia o broni. Osobiście posiadam trochę broni i strzelam sportowo kilka razy w miesiącu. Nie poluję ponieważ nie przepadam za konsumpcją mięs ale odstrzał niektórych zwierząt jest po prostu potrzebny.
|
|
Do autora poniżej: nie mieszaj sportu strzeleckiego z zabijaniem dzikich zwierząt.
|
|
Totalne g**no, jakie tradycje? wypuścili ludzi z tic takami zamiast mózgu.
|
|
w kraju katolickim znajdować przyjemność w zabijaniu?
|
|
panna z Benelli -
nie wszystko w USA jest dobre.
czy musimy małpować wszystko jak leci ?
|
|
Psychopaci z nazistowską mentalnością, wyposażeni w strzelby - wara od dzieci!!!
|
|
Na Zachodzie polowac moga nawet dzieci i to z broni palnej, i nikt o to nie robi awantury. A kusze to w prawie wszystkich krajach mozna legalnie kupic bez zadnego pozwolenia. W Polsce za to mysliwi nie sa lubiani bo w duzej mierze to ludzie z SLD i PO, czyli szumowiny, i jest to mala mniejszosc podczas gdy wiekszosci ludzi ogranicza sie dostep do broni palnej. Jest to w Polsce chore i bardzo szkodliwe; polowanie jest zle postrzegane, ale "kasta nadludzi" dalej ma monopol na nowoczesna bron palna (a nie tam jakies tam starodawne czarnoprochowce), podczas gdy normalni ludzie o nowoczesnej broni palnej moga tylko pomarzyc.
|
|
Posrało was?!!! Polowanie to ma być jakaś rozrywka?!!!! i to dla dzieci??? Wychowujmy bandziorów, najlepsza droga do zalegalizowania eutanazji, nikt nie będzie się zastanawiał czy dziadka uśpić na zawsze jeśli od dziecka będzie umiał zabijać......................
|
|
Polowanie to normalna rzecz młodzież od 16 lub 15- go roku życia, powinna za zgoda rodziców brać udział w polowaniach, ponadto dostęp do broni powinien być również zliberalizowany.
|
|
idioci, dawac do reki dzieciom bron do zabijania? a glosowac dopiero od 18 mozna
|
|
Kocham czytać takie wpisy, że mordercy, że zboczeńcy. Poluję, polowałem i polować będę. Mój syn interesuje się myślistwem i nikt nie będzie wprowadzał mi polskiego Jugendamtu. Nikt nie będzie nakazywał mi jak mam wychowywać własne dzieci. Często Ci co szczekają wulgaryzmy w imię świętej racji własnej nieomylności ekologicznej właśnie wrócili z marszu równości, na którym żądają poszanowania i uznania praw. Sami jednak prawa innych mają w d....pie. Jodłują w obronie zwierząt, nie mając pojęcia o ekologii, przyrodzie. Dla nich mięso bierze się z hipersklepu, glany muszą być skórzane. Miałem w rodzinie taką wojującą ekolożkę. Minęło gimnazjum i liceum, rozpoczęła się samicza rywalizacja o samca to zadzwoniła czy nie mam skórki z lisa, bo chciała obszyć sobie kapturem w kurtce, bo taka moda. Jasne że wujek dał skórkę.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|