Tylko PIS!
|
|
Tęczowe ZSL niech spada razem z tym swoim gietmanem
|
|
Nigdy PiS
|
|
Dla mnie PiS jest póki co jedyną odpowiednią opcją która powinna sprawować realną władze. Ma osiągnięcie w gospodarce nie zamiata afer pod dywan o czym świadczy afera z misiewiczem czyli potrafią rozliczać swoich. W przeciewieństwie do PO,PSL,SLD. Teraz przecież wychodzi na jaw jak za PO przyzwalano na wyłudzanie VAT. Na dodatek ta "opozycja" chce sparaliżować państwo wzniecając niepokoje np strajki nauczycieli lub wykorzystując do tego osoby niepełnosprawne. Pamietacie jak za rządów SLD i PO było dwu cyfrowe bezrobocie? Chcecie aby to wróciło? Mało tego członkowie koalicji europejskiej popierają ACTA 2.
|
|
"Na wsi ponoć obyczaje nowe - mości Witos łapie się za głowę! Chłop z chłopem pod rękę. Nie w sukmanie, a w sukience! Razem ma łąkę na tęczowym traktorze Wsi spokojna wsi wesoła... z ZSL-em moda nowa ?"
|
|
TYLKO PIS ! !!
|
|
Jedyny merytoryczny kandydat to Hetman z resztą widać po jego działaniach
|
|
PiS niech idzie wpis... Tylko Hetman
|
|
PiS chce uciec od odpowiedzialności i włączy o immunitety bo w przeciwieństwie do nich następcy ich pozamykają bo będzie za co. Panie Krzysztof Hetman ma Pan głos lubelskiej wsi
|
|
Ja na pewno zagłosuję na Koalicję Europejską, pewnie na Joannę Muchę.
|
|
PiS popiera małżeństwa homoseksualne to są obludnicy ostatnio Pan Hetman im to wytknal a PiS owska istota-miernota nie wiedziała co powiedzieć. Brawo Panie Krzysztofie. Maj jest pewny dla Hetmana
|
|
was poj.ebało?
mam jeszcze wydać 2.46 zł na nic nie wnoszące głosowanie?
|
|
Na wszystkich tylko nie na Pis !
|
|
Tylko PiS. 60%.
|
|
Nikt kto głosował za akta2 nie dostanie mojego głosu! A PiSu też nie lubię!
|
|
Mój głos ma Krzysztof Hetman
|
|
PiS to obludnicy i tyle. Tak mówią o związkach partnerskich że to samo zło a wśród nich to co 5 piąty ciepły a największy klusek to wiadomo kto
|
|
Nigdy więcej PiS-u.
|
|
Znam Pana Krzysztofa i wiem że to człowiek pracowity i rzeczowy. Mam nadzieję że znowu zostanie wybrany. Życzę sukcesów
|
|
Tylko Koalicja Europejska.
|
Strona 1 z 21
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|