PiS to parta dba tylko o własne stołki i interesy! Maja gdzieś rolników, okłamali za ASF nie było odszkodowań!!!!! Oszukali wieś i nie zagłosuje już na nich!
|
|
"Nie wyobrażam sobie głosować na LGBT i lewicę. PSL straciło szansę bycia centroprawicą taką jak za Witosa.Partia której hymnem jest Rota idzie razem z aborcjonistami, lewakami..." -Sławomir Świerzyński, były szef lokalnych struktur PSL i lider zespołu Bayer Full
|
|
Polaku, pomyśl kogu tam wysyłasz! antykościelną lewicę zwaną KE? Czy może prochrześcijańską prawicę? Czy chcesz zeby i w Poslce płoneły kościoły? Pomyśl- Notre-Dame Paris 04.2019 - Saint-Sulpice 03.2019 - Cathédrale Saint 02.2019 - Saint-Jacques 01.2019 - Sacré-Cœur 01.2019 - Saint-Jean 10.2018 - Villeneuve 08.2018 - Sainte-Thérèse 07.2018 - Saint-Paul 06.2018 - ND des Grâces 06.2018
|
|
Pisowcy won do Wenezueli
|
|
Solisowi to cieknie wazelina po gebie i dlatego się nie goli,bo by się bardzo świecił!!!
|
|
ależ Hetman tych plakatów narozwieszał. Ja na Hetmana napewno nie zagłosuję. Nie ma takiej opcjiDlaczgo glosował za podwójnym standartem dla żywnosci, chce niech je ochłapy. |
|
Konkurs Piosenki Nauczycielskiej - STRAJK 2019 - polecam na ***goniec24.pl
|
|
Ale odmłodzili tą poseł od coś tam coś tam na tych plakatach z prezesem !
Normalnie jak to zobaczyłem to nie mogłem się opanować od śmiechu.
|
|
PiS oszukał wieś i rolników, dbają o własne stoki obrodziły, wieś maja gdzieś!
|
|
DO HETMANA z PSL - Dlaczego Pan głosował PRZECIWK0 ujednoliceniu jakości produktow na terenie UE? Dlaczego Polacy mają kupować gorszą żywność i inne produkty niż Niemiec czy Francuz za te same pieniądze?
|
|
„Co do wsi, to owszem, PiS ma dziś tam największe poparcie i nikt wcześniej takiego nie miał - mówi Jarosław Kalinowski z PSL
|
|
Nie zagłosuje na PiS, dbają tylko o własne stołki a nie o rolników? Gdzie pieniądze za zlikwidowanie mojej uprawy??
|
|
Jedyne co się rozwija i wzbogaca to działacze Pisu i ich rodziny, którzy zasiadają w spółkach agencjach urzędach... biorąc ogromne pieniądze co nam zwykłym obywatelom możecie tylko śnić!
|
|
DRAMAT! MUSHA z CIM0SZEWICZEM ( Komunistycznym aparatczykiem z PZPR, synem stalinowskiego zbrodniarza) - Maski opadły. Funta kłaków niewarte okazało się odwoływanie PO do wartości postsolidarnościowych.Okazuje się że to jedna TARG0WICKA sitwa
|
|
„Co do wsi, to owszem, PiS ma dziś tam największe poparcie i nikt wcześniej takiego nie miał - mówi Jarosław Kalinowski z PSL
|
|
"Kryzys w PSL po wejściu do Koalicji Europejskiej. Z partii odszedł Sławomir Świerzyński - lider zespołu Bayer Full"
|
|
"Nowoczesna razem z PSL? To jest jakiś kosmos, to nie jest przepaść, to kanion Colorado, który nas dzieli niewyobrażalnie"
|
|
ale Hetman tych plakatów nawywieszał. A ja i tak na Hetmana NIE zagłosuję
|
|
Bzzzzzzz..... Bzzzz...... Pac! I tyle będzie tych podrygów :)
|
|
Hetman to bezmózgowiec dla którego liczy sie tylko koryto!!! Ani jednego głosu na PSL-owców ,bo to faryzeusze!!!
|
Strona 16 z 21
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|