a ja w 2009 na PO, w 2011 też zagłosuję na PO, bo są normalni...
|
|
ups, w 2007 oczywiście haha
|
|
Bez przesady z tymi "vipami"!
|
|
te wszystkie napastliwosci na PiS zle sie im dokoncza, jak prawdziwi Polacy wezmo wladze!
po co tak pisac ze ten co znany da glos na Pomatoluw?
lepij nic nie pisac a polacy pokarzo sami gdzie dobre a gdzie grzeszne
|
|
Mam nadzeję, że PIS poniesie klęskę, jeżeli Jarosław Kaczyński został by Premierem to za trzy misiące mielibyśmy wrogów ze wszystkich Państw z którymi sąsiadujemy ten czlowiek jest pełen nienawiści, mówi o polityce pro rodzinnej a co on może o tym wiedzieć, ten człowiek powinien odejść z polityki i dopiero wtedy byłoby normalnie.
|
|
normalnie mi VIPy ze klekajcie narod: Robert Bochen, przyrodnik i ornitolog z Chełma albo Grzegorz Gorczyca, prezes Automobilklubu Chełmskiego
|
|
Pamiętam takie plebiscyty w TV pokazywane z czasów słusznie minionych kiedy na ul. Królewskiej wszyscy pytani byli za wprowadzeniem stanu wojennego. Kiedyś takich ludzi mogłem nazwać na k na h bo nimi byli, dziś ich zastąpili "celebryci" czyli szmaty z pierwszych stron brukowców popierające partie polityczne swoim nazwiskiem zamiast popierać sprawy będące ponad partiami, ponad podziałami, religiami - mam na myśli humanizm, sztukę, kulturę w ich wszechstronnych wymiarach. Schodzą do parteru, sięgają swoimi pijanymi ryjami ścieków, nurzają się w odchodach i jeszcze wymagają aby ich podziwiać.
|
|
Wielkie vipy haha a jak by inaczej głosowali to artykuł by się nie pojawił znamy to znamy z prl...
|
|
A ja znam VIP-a takiego, który publicznie poinformował, że wybory będzie bojkotował, a z tego co już gdzieś przeczytałem to Dziennki Wschodni również o swojej decyzji poinformował.
Na www.wybory-online.pl znajdziesz VIP-a tego list otwarty, który jest 1000 razy więcej warty, niż te tu do kupy wzięte.
|
|
No dobra, a gdzie te VIPy?
|
|
oprócz tego że Tusk kłamie i manipuluje dlatego trzeba zagłosować na Palikota, żeby ktoś trzeźwo spojrzał na to co robi PO |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|