Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Na kogo zagłosujesz: Zapytaliśmy naszych VIP-ów

Utworzony przez stefan, 7 października 2011 r. o 16:32
a ja w 2009 na PO, w 2011 też zagłosuję na PO, bo są normalni...
Odpowiedz
ups, w 2007 oczywiście haha
Odpowiedz
Bez przesady z tymi "vipami"!
Odpowiedz
te wszystkie napastliwosci na PiS zle sie im dokoncza, jak prawdziwi Polacy wezmo wladze! po co tak pisac ze ten co znany da glos na Pomatoluw? lepij nic nie pisac a polacy pokarzo sami gdzie dobre a gdzie grzeszne
Odpowiedz
Mam nadzeję, że PIS poniesie klęskę, jeżeli Jarosław Kaczyński został by Premierem to za trzy misiące mielibyśmy wrogów ze wszystkich Państw z którymi sąsiadujemy ten czlowiek jest pełen nienawiści, mówi o polityce pro rodzinnej a co on może o tym wiedzieć, ten człowiek powinien odejść z polityki i dopiero wtedy byłoby normalnie.
Odpowiedz
normalnie mi VIPy ze klekajcie narod: Robert Bochen, przyrodnik i ornitolog z Chełma albo Grzegorz Gorczyca, prezes Automobilklubu Chełmskiego
Odpowiedz
Pamiętam takie plebiscyty w TV pokazywane z czasów słusznie minionych kiedy na ul. Królewskiej wszyscy pytani byli za wprowadzeniem stanu wojennego. Kiedyś takich ludzi mogłem nazwać na k na h bo nimi byli, dziś ich zastąpili "celebryci" czyli szmaty z pierwszych stron brukowców popierające partie polityczne swoim nazwiskiem zamiast popierać sprawy będące ponad partiami, ponad podziałami, religiami - mam na myśli humanizm, sztukę, kulturę w ich wszechstronnych wymiarach. Schodzą do parteru, sięgają swoimi pijanymi ryjami ścieków, nurzają się w odchodach i jeszcze wymagają aby ich podziwiać.
Odpowiedz
Wielkie vipy haha a jak by inaczej głosowali to artykuł by się nie pojawił znamy to znamy z prl...
Odpowiedz
A ja znam VIP-a takiego, który publicznie poinformował, że wybory będzie bojkotował, a z tego co już gdzieś przeczytałem to Dziennki Wschodni również o swojej decyzji poinformował. Na www.wybory-online.pl znajdziesz VIP-a tego list otwarty, który jest 1000 razy więcej warty, niż te tu do kupy wzięte.
Odpowiedz
No dobra, a gdzie te VIPy?
Odpowiedz
stefan napisał:
a ja w 2009 na PO, w 2011 też zagłosuję na PO, bo są normalni...
oprócz tego że Tusk kłamie i manipuluje dlatego trzeba zagłosować na Palikota, żeby ktoś trzeźwo spojrzał na to co robi PO
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...