Uczciwy i miły to i Wasilewski jest. I co z tego??? Lublin rozłożył na łopatki. Akurat te 2 cechy nie są u prezydenta miasta najważniejsze...malone napisał:inaczej mówiąc albo pisząc LUBLIN MIASTO IDIOTÓW. wszystko bierze sie z tąd ze naród tu mamy tak biedny ze nie stać go na wycieczke do Rzeszowa czy Białegostoku by zobaczyć jak powinien wygladać rozwój miasta. NIepisze o Poznaniu czy Wrocławiu bo to jakby inny kraj. To miasta gdzie ludzie po studiach (w wiekszości) znajdują prace godnie opłacaną w swoim zawodzie.Tak sie zastanawiam jak mozna być takim kretynem by głsować na Zuka człowieka któy rządził Lublinem i ... efekty widzimy ...EUROSKANSEN ,tylko czekać jak zaczną wycieczki przyjeżdzać z w/w miast i bedą sobie ogladać jak zyją ludzie w niedorozwinietym ekonomicznie,komunikacyjnie i gospodarczo mieście.Głosuje na SPRAWKĘ uważam ze ten facet jest gwarancją uczciwosci. duzo o nim słyszałem prywantnie , był dyrektorem jednej ze szkół, później kuratorem oswiatowym i wiem ze to uczciwy miły i energiczny człowiek. a w UM I UW trzeba naprawdę nieźle pozamiatać.
|
|
No i co z tego? Nie ważne, jaki kolor, ważne, żeby coś zrobić dla miasta. Przykład PO i 'Irlandii' Tuska nic cię nie nauczył? |
|
[quote name='mimsztajn' timestamp='1290001119' post='382879']
Człeniu, sprawdź najsampierw w swoim komputerku z jakich ugrupowań politycznych wywodzą się prezydenci Rzeszowa i Białegostoku które to miasta tak zachwalasz jako wzorowy przykład rozwoju i daj juz spokój z tym dziadoskim pisem.
na własnym podwórku nie chodzi o partie ale o ludzi , i zuk juz rzadzi od 4 lat i miał okazje wkazać się ... i wykazał sie (wykorystanie sprodków unijnych i zadłużenie lublina) i wykształcenie ekonomiczne nie pomogło
tyle w temacie
|
|
na własnym podwórku nie chodzi o partie ale o ludzi , i zuk juz rzadzi od 4 lat i miał okazje wkazać się ... i wykazał sie (wykorystanie sprodków unijnych i zadłużenie lublina) i wykształcenie ekonomiczne nie pomogło tyle w temacieSkoro nie chodzi o partie to dlaczego wypominasz sierakowskiej członkostwo w pzpr i sld kilka postów wyżej? |
|
Gorzków nie będzie głosował na Żuka...
|
|
cyt: "... Wszelkie dostępne dokumenty wskazują, że Izabella Sierakowska była i jest jedynym parlamentarzystą z naszego miasta i regionu, który interpelował w sprawie lotniska pod Świdnikiem. Ja zadeklarowany antykomunista chylę czoła przed kandydatką, która nie tylko dzisiaj pokazała, że ma to co kontrkandydam tylko wydaje się, że mają ...Drugie pytanie zadałem aktualnemu wiceprezydentowi, a jednocześnie kandydatowi na prezydenta naszego miasta, Miasta Lublin:To na jego wszak wniosek, wniosek wiceprezydenta Krzysztofa Żuka została podjęta przez Radę Miasta Lublin Uchwałą o objęciu przez Gminę Lublin 1000 uprzywilejowanych akcji SPR Lublin Sportowa S.A. o równowartości 500 tysięcy złotych. Sytuacja prawno-finansowa SPR Lublin Sportowa S.A. jest o wiele gorsza niż firmy, której to były prezes Krzysztof Lisek pozbawiony został przez Parlament Europejski immunitetu.Odpowiedzi kandydata przytaczał nie będę bo jej beztroska w treści forma przez klawiaturę by pewnie nie przeszła - odsłuchacie i obejrzycie sobie wkrótce sami. Cały przebieg tej znamiennej debaty zamieszczę na "Nasz Lublin21" jak nagrany materiał przekonwertujemy do postaci strumieniowej.Jeżeli ktoś z Was również tam wczoraj był, to zapewne zgodzi się z moją jakże trudną poglądowo do przełkniecia konkluzją, że dla dobra nas wszystkich prezydentem powinna zostać jedna z trzech i tylko trzech osób - Izabella Sierakowska, Henryk Rozwadowski lub Zdzisław Podkański.W przeciwnym wypadku za kolejne cztery lata zostanie tu już tylko miejsce dla komików niczym w Reykjaviku... Ps. Czy czytałeś albo słyszałeś gdzieś w lokalnych mediach te "budżetowe" pytania?Cenzura polityczna zastąpiona została ekonomiczną..." - koniec cytatu
MACIE JUŻ ODPOWIEDŹ, KTO POWINIEN ZOSTAĆ PREZYDENTEM LUBLINA! I DOWÓD NA TO, ZE NIE LICZY SIĘ PRZYNALEŻNOŚĆ PARTYJNA, A TO, CO DANY KANDYDAT ZROBIŁ DLA MIASTA!
PS. JA W TEJ CHWILI WSTYDZĘ SIĘ, ŻE JESTEM Z LUBLINA - DZIĘKI 'DARMOZJADOM' Z PO!
|
|
Za sprofanowanie loga najlepszego polskiego samochodu dostawczego nie wybiorę Żuka , zagłosuję na Izę.Poza tym Żuk to taka sama pacynka jak Wasilewski.
|
|
moim zdaniem najlepsza będzie kobieta na takim stanowisku ludzie blaagam dajcie szanse kobiecie bo sa bardziej pracowite i boja sie uwiklan w uklady dajmy szanse sierakowskiej bedzie dobrze lublin ruszy z kopyta przekonacie sie to madra babeczka i konsekwentna moj nos nigdy mnie nie zawiodl dajmy jej szanse wiem to na 100% ze zaczniemy sie rozwijac a nie jak do tej pory tylko sie cofamy az mi wstyd za ten lublin moeje ukochane miasto bo tu sie urodzialam i kocham to miasto i chce zeby mlodzi stad nie uciekali nie dajcie sie zbajerowac oszolomom i oszustom zrobmy wszystko zebysmy sie rozwijali tak jak rzeszow czy pulawy. Nie pattrzcie z jakiej jest partii tylko jakim jest czlowiekiem a ja wiem ze bedzie z niej dobra gospodyni naszego miasta
|
|
Zastępca Wasilewskiego -nie sprosta niczemu i dalej będzie niszczył Lublin.Nie zrobi nic tak jak jego poprzednik- "absolutnie"- ŻUK NIE NIE NIE.Popieram poglądy p.Sierakowskiej -ludzie dajcie szanse kobiecie ona jedna jest zdolna wyprowadzić lublin z tej zapaści.
|
|
Bedę głosowała na Żuka, bo to jedyny kandytat na prezydenta, któremu na sercu leży przyszłośc młodych.
|
|
'...któremu na sercu leży przyszłość młodych...' Hahaha - dobre Żebyś się nie rozczarowała! Lepiej już teraz zacznij się uczyć języka, to po studiach załapiesz się może na kelnerkę w Wlk. Brytanii (gdyby ta 'przyszłość młodych' nie wypaliła)... |
|
Pamiętam jak Żuk zapewniał, że nie dopuści do likwidacji Cukrowni Lublin (300 miejsc pracy) i co? Jak ten Pan zamierza rozwijać rynek pracy w tym mieście - poprzez supermarkety? Tylko Lech Sprawka, był moim dyrektorem w szkole sredniej - gość na bardzo wysokim poziomie, zawsze wysoka kultura i kompetencje!!! |
|
i w tym artykule najlepiej widać ile są warte "prawdy" GW...g...warte:P
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|