Cdn... Od teraz tobą oraz twoimi wpisami zajmuje się prokuratura i obawiam się, że nie pomogą ci żadne programy maskujące IP.Widzę, że ktoś się uwziął na panią Bogacką i natrętnie spamuje pod każdym artykułem komentarzami ją oczerniającymi. To się nie może dla niego dobrze skończyć. Cdn...Straszne, tajemnice alkowy ujrzały światło dzienne, a ktoś by myślał, że ma do czynienia ze świętą Teresą z obliczem rozmodlonym do Premiera Mateusza. (de facto pospiesznie ukryte na profilu fb, chłopcy informatycy szybko wykonali polecenie, ratując tą wtopę wizerunkową).
|
|
najmniej mi brakuje przesympatycznych posłów: żmijanka i bratkusia, ha, ha........................................
|
|
Bardzo dobrze, że pojawił się też ten wpis. Ewidentnie zawiera kolejne groźby, podobne do tych: "To się nie może dla niego dobrze skończyć." - oba nie pozostawiają wątpliwości, co do intencji autora...Cdn... Od teraz tobą oraz twoimi wpisami zajmuje się prokuratura i obawiam się, że nie pomogą ci żadne programy maskujące IP.Widzę, że ktoś się uwziął na panią Bogacką i natrętnie spamuje pod każdym artykułem komentarzami ją oczerniającymi. To się nie może dla niego dobrze skończyć. Cdn...Straszne, tajemnice alkowy ujrzały światło dzienne, a ktoś by myślał, że ma do czynienia ze świętą Teresą z obliczem rozmodlonym do Premiera Mateusza. (de facto pospiesznie ukryte na profilu fb, chłopcy informatycy szybko wykonali polecenie, ratując tą wtopę wizerunkową). |
|
Marcinowi Romanowskiemu na pewno zaszkodziło to, że pokazywał się w Biłgoraju z Agata Borowiec, której brata aresztowano za kradzież vatu. Caly Bilgoraj o tym mowil.To już z dziewczyno pokazać się nie wolno? |
|
Królu złoty... tynkarzu, piekarzu, lekarzu a może po prostu doktorze? Artykuł 212 KK się kłania. Ale spokojnie, bez nerwów, trochę to jeszcze potrwa - prokuratura musi spokojnie popracowac i zebrać wszystkie dowody. I pamiętaj, że jak już udowodnią ci winę i wyrok zapadnie, to przez 10 lat nie będziesz miał wstępu do żadnej publicznej placówki bądź zakładu. Chyba, że jesteś piekarzem, to wtedy możesz spać spokojnie - korona ci z głowy nie spadnie.Bardzo dobrze, że pojawił się też ten wpis. Ewidentnie zawiera kolejne groźby, podobne do tych: "To się nie może dla niego dobrze skończyć." - oba nie pozostawiają wątpliwości, co do intencji autora...Cdn... Od teraz tobą oraz twoimi wpisami zajmuje się prokuratura i obawiam się, że nie pomogą ci żadne programy maskujące IP.Widzę, że ktoś się uwziął na panią Bogacką i natrętnie spamuje pod każdym artykułem komentarzami ją oczerniającymi. To się nie może dla niego dobrze skończyć. Cdn...Straszne, tajemnice alkowy ujrzały światło dzienne, a ktoś by myślał, że ma do czynienia ze świętą Teresą z obliczem rozmodlonym do Premiera Mateusza. (de facto pospiesznie ukryte na profilu fb, chłopcy informatycy szybko wykonali polecenie, ratując tą wtopę wizerunkową). |
|
wreszcie zacznie się coś dziać ciekawe która strona wygra, a może to znowu tylko pogróżki
|
|
ale nie wiem czy prokurator będzie zajmował się stalkingirm czy zniesławieniem?
|
|
PAWLAK Waldemar z PSL - to największy przegrany - kara za dojenie lotniska LUBLIN
|
|
Bardzo szkoda ,że do sejmu nie weszła p.Teresa Bogacka, bo mogła wzmocnić to beznadziejne ugrupowanie!!!
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|