Murem za...?, kurka wódka.
|
|
Ratujcie mnie i róbcie truchłe bo ze śmiechu umre...
|
|
Żadne Rudy, żadne Tuski
Prezydentem Marek Suski
;-)
|
|
Nada się ! (?)
|
|
Wystarczy już geniuszy z Chełma
|
|
Tysiąca podpisów pani kandydatka nie zbierze. A co dopiero 100 tysięcy.
|
|
Ma mój głos. Głosuję na Dudę z Lubelszczyzny
|
|
A czy jej mąż jest zxydem? Bo jeśli nie, to nie ma następstwa zdarzeń i nie będziemy na nią głosować.
|
|
Lubelszczyzna - rusycyzm który powinien być zakazany!!! Sprobowali byscie powwiedzieć np.: warszawszczyzna, poznanszczyzna czy slonszczyzna zjedli by was...
|
|
Ja myślałem, że Chełm leży na Chełmszczyźnie (czy jakby zapewne wolał użytkownik Polak: "na Ziemi chełmskiej"), która ani geograficznie ani historycznie częścią Lubelszczyzny nie jest. Różnicę można zobaczyć nawet z okna samochodu. Lubelszczyzna to płaska jak stół rolnicza wyżyna, Chełmszczyzna to mieszanka pól, łąk, leśnych kęp i pagórków. Takie pomyłki można łaskawie wybaczać pani od pogody nadającej z Warszawy, ale jak ktoś mi na plakacie pisze, że "Lubelszczyzna murem za Jolantą", mam ochotę odpowiedzieć: to sobie bądźcie...
|
|
Du[*]a z Lubelszczyzny.
|
|
dla mnie to ona może sobie chcieć i zostać szejkową w Arabii Saudyjskiej..interesuje mnie to tyle co zeszłoroczny śnieg...
|
|
Zastanawiam się tylko na co liczy ta pani? Przecież wiadomo, że jest bez szans...
|
|
Pytanie, kto za tą Panią stoi? Dowiemy się i będzie jaśniej.
|
|
Jak jest z platformiarzy i arbuzów to bedzie a może będzie lepsz od tej z błonnika.
|
|
...nawet, jeśli sam pomysł uważam za absurdalny, to nie odmawiam tej kobiecie prawa do korzystania z demokratycznych wolności! Przy obecnym Dudzie, taka wschodniopolska wydaje się być gwiazdą na miarę możliwości naszego kraju!
|
|
Po ścieżce kariery czuć od niej Marcinkiewicza i jego gieszefty. Stary chwyt odebrać jak najwięcej głosów Andrzejowi.
|
|
Lubelszczyzna - rusycyzm który powinien być zakazany!!! Sprobowali byscie powwiedzieć np.: warszawszczyzna, poznanszczyzna czy slonszczyzna zjedli by was...Za to na Rzeszowszczyźnie, Opolszczyźnie i Kielecczyźnie tak źle by nie było. |
|
"płaska jak stół wyżyna"- a to dobre
|
|
ja bede startowac na prezydenta a co wiem co oczekuje zwykły Kowalski od panstwa
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|