Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Murem za...?, kurka wódka.
Odpowiedz
Ratujcie mnie i róbcie truchłe bo ze śmiechu umre...
Odpowiedz
Żadne Rudy, żadne Tuski Prezydentem Marek Suski ;-)
Odpowiedz
Nada się ! (?)
Odpowiedz
Wystarczy już geniuszy z Chełma
Odpowiedz
Tysiąca podpisów pani kandydatka nie zbierze. A co dopiero 100 tysięcy.
Odpowiedz
Ma mój głos. Głosuję na Dudę z Lubelszczyzny
Odpowiedz
A czy jej mąż jest zxydem? Bo jeśli nie, to nie ma następstwa zdarzeń i nie będziemy na nią głosować.
Odpowiedz
Lubelszczyzna - rusycyzm który powinien być zakazany!!! Sprobowali byscie powwiedzieć np.: warszawszczyzna, poznanszczyzna czy slonszczyzna zjedli by was...
Odpowiedz
Ja myślałem, że Chełm leży na Chełmszczyźnie (czy jakby zapewne wolał użytkownik Polak: "na Ziemi chełmskiej"), która ani geograficznie ani historycznie częścią Lubelszczyzny nie jest. Różnicę można zobaczyć nawet z okna samochodu. Lubelszczyzna to płaska jak stół rolnicza wyżyna, Chełmszczyzna to mieszanka pól, łąk, leśnych kęp i pagórków. Takie pomyłki można łaskawie wybaczać pani od pogody nadającej z Warszawy, ale jak ktoś mi na plakacie pisze, że "Lubelszczyzna murem za Jolantą", mam ochotę odpowiedzieć: to sobie bądźcie...
Odpowiedz
Du[*]a z Lubelszczyzny.
Odpowiedz
dla mnie to ona może sobie chcieć i zostać szejkową w Arabii Saudyjskiej..interesuje mnie to tyle co zeszłoroczny śnieg...
Odpowiedz
Zastanawiam się tylko na co liczy ta pani? Przecież wiadomo, że jest bez szans...
Odpowiedz
Pytanie, kto za tą Panią stoi? Dowiemy się i będzie jaśniej.
Odpowiedz
Jak jest z platformiarzy i arbuzów to bedzie a może będzie lepsz od tej z błonnika.
Odpowiedz
...nawet, jeśli sam pomysł uważam za absurdalny, to nie odmawiam tej kobiecie prawa do korzystania z demokratycznych wolności! Przy obecnym Dudzie, taka wschodniopolska wydaje się być gwiazdą na miarę możliwości naszego kraju!
Odpowiedz
Po ścieżce kariery czuć od niej Marcinkiewicza i jego gieszefty. Stary chwyt odebrać jak najwięcej głosów Andrzejowi.
Odpowiedz
Lubelszczyzna - rusycyzm który powinien być zakazany!!! Sprobowali byscie powwiedzieć np.: warszawszczyzna, poznanszczyzna czy slonszczyzna zjedli by was...
 Za to na Rzeszowszczyźnie, Opolszczyźnie i Kielecczyźnie tak źle by nie było.
Odpowiedz
"płaska jak stół wyżyna"- a to dobre
Odpowiedz
ja bede startowac na prezydenta a co wiem co oczekuje zwykły Kowalski od panstwa
Odpowiedz
Strona 1 z 3

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...