Pis przegrał wybory
|
|
Ja jestem radnym juz 5 kadencję, mueszkancy mnie kocgaja i wybieraja ale ja hestem pożadnt, trzeba to wudki sie naouje trzeba to zbesztam chlopa czy babe. Wujt mnue szanuje, a cora robi w gminie
|
|
Marszałek powinien być spoza Lublina. Lublin był za PO, to terenowi PiS zawdzięcza zwycięstwo. Moje typy to Wojciechowski, Mulawa, albo Gałaszkiewicz (o ile uzyskał mandat)
|
|
Coś dłuuuuugo liczą. Pachnie mi to jedną wielką manipulacją.
|
|
Lubelskie jest było i pozostanie zielone.
|
|
a Stachu Misztal został radnym?
|
|
Najlepiej by było 16 dla PIS-u, 1 dla Kukiz'15 i marszałkiem zostaje dr od Kukiza ;)
|
|
Powstańcie, zielony sztandar czas wyprowadzić !
Zawiedliście Witosa, chłopy rządne władzy.
|
|
PiS sobie nie poradzi z wykorzystaniem środków unijnych. Przerabialiśmy to już w skali kraju. Oni nie mają mądrych kadr. To byłby dramat dla lubelszczyzny. No, ale cóż, Polak i przed szkodą i po szkodzie głupi.
|
|
po podliczeniu wygląda to tak: PIS-16, PSL-8, KO-8, SLD -1
|
|
PiS sobie nie poradzi z wykorzystaniem środków unijnych. Przerabialiśmy to już w skali kraju. Oni nie mają mądrych kadr. To byłby dramat dla lubelszczyzny. No, ale cóż, Polak i przed szkodą i po szkodzie głupi.Jak taki Grabczuk sobie radził, to o czym tu mowa.To jest tylko kwestja komu i ile i się daje, a chętnych jest zawsze dużo. |
|
Serio?
|
|
Na marszałka tylko Stawiarski albo Soboń. Czarnek będzie porażką.
|
|
Już od wczoraj wiadomo, że jest 18-7-7-1.
|
|
Soboń już wcisnął swoją siostrę na stanowisko w Lubelskim Węglu, ciekawe kto jeszcze straci przez niego pracę, żeby rodzina się bogaciła?!!!
|
|
Niech wywalą tą chołotę ostatnio poszedłem do przychodni przy szpitalu wyrwać ósemke na NFZ w której pracuje ze 200 osób o 5 rano 4 w kolejce a pani w okienku przykro mi bardzo tylko 3 osoby na NFZ reszta prywatnie, morał z tego 200 osobowy personel utrzymuje się 3 osób dziennie!
|
|
Pis przegrał wyborynie pij już lepiej albo nie ćpaj tyle |
|
a Stachu Misztal został radnym?Nie. |
|
- - Ha! PKWNowskie pro-stalinowskie komuchy ZSL w gumofilcach, po puszczeniu ojcowizn w dzierżawy, teraz wypadają na szczaw i mirabelki? ZAJEDwaBISCIE !!!
|
|
wieczni działacze
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|