PSL przegrał w swoim mateczniku i to jest totalna porażka, a w telewizorni cały czas Pan Kamysz pieje o sukcesie PSL. Może On jeszcze nie ma wyników???????????????????????????????
|
|
ZSL wymiotło z województwa i powiatu lubelskiego. Po raz pierwszy od upadku komuny. Aż się nie chce w to uwierzyć. Brawo Lublin ! Brawo Żuk! Wyrwalismy gumofilce.
|
|
Brawo młodzi działacze PiS, widać że pracowitość i młodość miały przełożenie na wielkie poparcie wyborców. Gratulacje.
|
|
Moj typ Mulaw- Młody, ambitny, pracowity - ponad 160 tys. głosów.
|
|
Powinno być tak : PO i PiS działają wspólnie na rzecz Lublina i województwa. Prywatne wojenki nie sprzyjają rozbudowie miasta. Wiadome jest, że mogą być odmienne zdania ale trzeba umieć się dogadać. Myślę, że Pan Prezydent Żuk mógł by współpracować z ludźmi z PiS wszystko zależy tylko od nich. Z jednej i z drugiej strony są ludzi co mają dobre pomysły jeśli to połączą zyskamy na tym My mieszkańcy.
|
|
Powinno być tak : PO i PiS działają wspólnie na rzecz Lublina i województwa. Prywatne wojenki nie sprzyjają rozbudowie miasta. Wiadome jest, że mogą być odmienne zdania ale trzeba umieć się dogadać. Myślę, że Pan Prezydent Żuk mógł by współpracować z ludźmi z PiS wszystko zależy tylko od nich. Z jednej i z drugiej strony są ludzi co mają dobre pomysły jeśli to połączą zyskamy na tym My mieszkańcy.Już liżesz d... POwski trollu. Mam nadzieję, że PiS POgoni wszystkich POwców z Urzędu Marszałkowskiego, nikt z PO-PSL się nie uchowa. Postawiliście na Żuka, do Sejmiku głosowaliście na Koalicję Obywatelską to nie może przejść bez echa. Lublin musi odczuć efekt swoich wyborów. PSL i PO WON!!! |
|
Co dalej z lotniskiem W Lublinie ? W mazowieckim PIS przegrał i nie będzie dokładał do modlina, a nawet będzie blokował rozwój. Pewnie Radom popchną . U nas jakby podział wpływów. Boję się , że się nie dogadają. Obym się mylił, bo sporo latam.
|
|
o wszystkim zdecyduje jarosław... to sie nazywa samorząd terytorialny.
|
|
o wszystkim zdecyduje jarosław... to sie nazywa samorząd terytorialny.
|
Strona 4 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|