‘’Pokora, praca, umiar – mówiła 15 listopada 2015 roku podczas swojego godzinnego exposé Beata Szydło. - Roztropność w działaniu i odpowiedzialność, a przed wszystkim słuchanie obywateli. To są zasady, którymi będziemy się kierować; koniec z arogancją władzy i koniec z pychą’’ – zapowiadała Szydło.
|
|
"Biedafirma" (wg posłaniki LEWICY ;)- kilkunastu-osobowa w 2021 r.:
- 320 tys. ZUS,
- 40 tys. PIT pracowników,
- 180 tys. VAT,
- 20 tys. zł innych podatków i opłat....
+ podatek od zysku.... a LEWACTWO (partia robotnicza) MÓWI, ŻEBY WSPIERAĆ ZATRUDNIENIE W KORPORACJACH...
-------- i teraz top---
Pensja + dieta wojującej z biedafirmami lewaczki: ok. 202 tys. zł brutto
Ryczałt na biuro poselskie lewaczki: ok. 205 tys. zł... HIPOKRYZJA lewaków LEVEL MAX
|
|
Inflacja 8% (oficjalnie...) a podwyżki pasożytów 100%...! Oczywiście im się "po prostu należy" za "sukcesy" w rządzeniu czyli walące się budżety, gigantyczne podwyżki wszystkiego (poza pensjami zwykłych ludzi), zadłużanie miast i kraju... itp itd ...!
a "ciemny lud" mo**a w kubeł i do roboty...!
|
|
Śmieszy mnie ta złość wszelkiej maści lewactwa i fanatykow PO. Jeszcze kilka tygodni temu było głośno o podwyżkach dla dyrektorów zastępców itp. w magistracie i wszystkich spółkach miejskich i żaden nawet troll słówka nie napisał. A teraz... Ehhh to wasze zakłamanie i podwójne standardy sa śmieszne.
|
|
Przyjmę etat Ministra Pomarańczy. Co prawda w Polsce nie rosną, ale mi to nie przeszkadza. Wystarczy by kaska ok. 10 tys. (netto) wpływała na konto.
|
|
Do "Lubliniak": a mnie śmieszą tacy ślepcy mentalni jak ty!!! pod nadmienionym artykułem o podwyżkach dla zastępców prezydenta jest 166 komentarzy... w większości pisowskich troli..... ale i normalnych ludzi jak ja też...! I po co się kompromitujesz..?
Niezależnie od tego wszyscy politycy, samorządowcy i wszelkiej maści urzędasów i biurw od najwyższego do najniższego szczebla to pasożyty na które ciężko pracuje "ciemny lud" co podkreślam w każdym moim wpisie pod takimi artykułami
|
|
... bida u nos, podwyzki ino syndzie, niedługo kartki bedom a chopoki podwyzki dostoły take ze ino hej !!! Nich syćkie sie cieszom smokując mirnom zmione łustami swych przedstowicieli. My bedziemy ryż jedli a oni kawiory !!! Musi inne brzuchy majom. Żeby zyło sie lepij ...ino tym przy korycie. Hej !!! :(
|
|
pokora Brak umiar Brak ciężka praca Brak za to Miska Ryżu Obecna
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|