Prezes sekty nakazał no to rada zagłosowała za zwolnieniem tego sukinsyna ...........problem w tym że w PiS takich sukinsynów jest dożo, oj dużo bo to jest kaczyńskiemu na rękę.
Z okazji dnia kobiet chcę żłożyć towarzyszowi kaczyńskiemu jarkowi i jego narzeczonemu wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia. Drogi prezesiku, wyjdz wreszcie z szafy , powiedz wszem i wobec że jesteś gejem .....przecież to teraz takie modne.
|
|
Mozna narzekać i wytykać błędy bo na pewno są, ale rządy PIS to jak dotąd najlepsze rządy w powojennej Polsce. Najlepsze dla przecietnej typowej polskiej rodziny. I nikt tego nie podważy. Pewnie moglo by być lepiej ale jak dotąd nikomu sie to nie udalo więc 70% skuteczności to duzy sukces
|
|
Najlepiej jak wszystkie media będą chwalić PO, Biedronia i starych komuchow i ubekow.
|
|
Zajebiście już tego rudego *** nie będę musiał oglądać!
|
|
To się Zenek wkur..i. A miało być tak pięknie.
Los chce ze mną grać w pokera
Raz mi daje, raz zabiera
Paraparapapa, ooo, ooo, aaa
Paraparapapa, ooo, ooo, aaa
|
|
Nareszcie, tylko dlaczego tak późno ? Ja i tak nie oglądam TVpis. Po prostu PAD chciał jakoś wybrnąć w temacie 1,95 mld. dla TVpis. No i coś ugrał.
|
|
To co nie nakręcą ZENKA 2 ? A Jacuś mi obiecał że nakręci bo pierwsza część to taki piękny i wzruszający film o klasyku DISCO POLO Zenku Martyniuku Chociaż go sam jeszcze nie oglądałem ale słyszałem od znajomych z naszego kółka różańcowego którzy mieli to szczęście i dwukrotnie go obejrzeli
|
|
Zajebiście już tego rudego *** nie będę musiał oglądać!ale Tuska od dawna nie było w TVP |
|
A jakie to ma znaczenie? TVP i tak nie będzie lepsza za rządów PiS.
|
|
No i z czego się cieszycie gawiedzio rudy Kaszub przez 4 lata w TVP nachapał się tyle. Ze. Do końca życia będzie nasz. Bulterier żył jak paczek w maśle.
|
|
nie podniecajcie się, krzywdy mu nie zrobią !
pójdzie do Orlen albo KGHM
|
|
Ciekawe czy odprawę na taczkach zmieści? W 500 setkach pewnie da rade.
|
|
różne tam w tv były menty i mendy ,ten może z powodzeniem ubiegac sie o najwyzszą szarżę ,jak z człowieka zostać największa propagandową świnią, wiernym uczniem kacapskich politruków i goebbelsa,w sumie to jest był gówniarz ,a jaki zdolny... do wszystkiego, jak szkolony pies,pomyślć ,że nie lubił kiedyś prl i sb ?? udawał
|
|
A kiedy zmiany w Lublinie?
|
|
Może program się poprawi na bardziej cywilizowany???
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|