A ja myślałem, że Maj ma koalicje z kosmitami. Wiesz co to są kłamstwa i pomówienia wyborcze i co się wiąże z faktem ich rozpowszechniania?No ja myślę że PiS będzie jednak samodzielny tak wypada się zachować aby być fair wobec swoich wyborców. Starostą Danuta Smaga byłoby OK. Pamiętajmy jeszcze że czeka nas II tura wyborów prezydenckich. Mam nadzieję że wyborcy PiS są pamiętliwi i nie zapomną Panu Groblowi jak ośmieszył ich kandydatkę w debacie panią Bożenę Krygier. Oby głosowali na pana Maja a w radzie miasta też mogą wejść w koalicję z radnymi "majowymi"Koalicja Maja z PiS w mieście już zawarta. A miał być taki niezależny, bezpartyjny. Koryto to jednak ma moc.
|
|
Popiołkowo odpłynęło Czas na Groblowo
|
|
Pan Ziomka przytomnie spi...lił w odpowiednim czasie, bo gdyby nie, to nie byłby nawet radnym...
|
|
Ziomka to człowiek bez honoru , neofita.
Żona Ziomki pracuje w Starostwie, ciekawe czy dostanie awans?
|
|
Exit Poll po 21.00 w niedzielę PSL 16,6. Oficjalne wyniki PKW PSL 12,07. W stosunku do badania exit poll straciliśmy ponad 4,5%. Czyżby ktoś manipulował wynikami głosowania i nie podobał mu się wynik z godz. 21.00. PSL stracił jako jedyny w stosunku do sondażu!!!
|
|
PIS to zło w najczarniejszej postaci
|
|
Pan M. w roli studenta w radio puławy 24 wypadł bardzo blado jak szczaw, który nie odrósł od ziemi. Pan M. to brak wiedzy merytorycznej , brak umiejętności rozwiązywania problemów skompromitował się niczym student który nie zna odpowiedzi na pytanie. Pan M. najlepiej się czuje w śród specjalistek kobiet z pasją do najstarszego zawodu. Pan M. to pieniacz i populista popierany przez nacjonalistów i tą z pis co najwięcej na kampanie wydała a najmniej głosów zyskała. Pan M. to brak kompetencji i zaplecza politycznego kompromitacja i obłuda . Jedyny słuszny kandydat to prezydent JANUSZ GROBEL.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|