Obieca i śliwki na wierzbie jak będzie taka potrzeba!
|
|
Czy Pani Nowacka ma nas, wyborców, za idiotów? Przecież Pani dobrze wie, że w Europarlamencie nie może Pani "załatwić" pieniędzy dla Lublina a tym bardziej dla Centrum Spotkania Kultur. Tam może się Pani starać co najwyżej o przyznanie Polsce jakichs pieniędzy na kulturę. A jeżeli juz Polska otrzyma takie pieniądze, to ich podziałem zajmie sie Minister Kultury, a szczerze wątpię czy on słyszał o czyms takim jak CSK.
Tak więc Szanowna Pani, byc może ci, którym zamydli Pani oczy takimi obietnicami bez pokrycia zagłosuja na Panią. Ja z pewnością nie.
|
|
kazdy ćpun będzie uradowany gdy powstaną w Lublinie pola marichuany
|
|
Czy Pani Nowacka ma nas, wyborców, za idiotów? Przecież Pani dobrze wie, że w Europarlamencie nie może Pani "załatwić" pieniędzy dla Lublina a tym bardziej dla Centrum Spotkania Kultur. Tam może się Pani starać co najwyżej o przyznanie Polsce jakichs pieniędzy na kulturę. A jeżeli juz Polska otrzyma takie pieniądze, to ich podziałem zajmie sie Minister Kultury, a szczerze wątpię czy on słyszał o czyms takim jak CSK. Tak więc Szanowna Pani, byc może ci, którym zamydli Pani oczy takimi obietnicami bez pokrycia zagłosuja na Panią. Ja z pewnością nie. może, może. ja kiedyś startowałem na radnego w gminie dziadkom w DPSach obiecałem podnieść emerytury i wygrałem cuglach |
|
Rozumiem, że Pani Nowacka wyłoży swoje prywatne pieniądze na utrzymanie gawiedzi w centralnym bunkrze Lublina.
|
|
A JA DAM WSZYSTKIM PO 100 MLN ZŁ.
|
|
Niech sobie pani Nowacka uporządkuje swój "strych"a potem bedzie obłudzać lubelskich wyborców dawaniem pieniędzy na kulturę.
|
|
Spójrzcie na tę feministkę (nie kobietę) - czy chcielibyście żeby reprezentowała nasz region w PE? Ja bym się wstydził... Pomijając przetrącone poglądy i opowiadanie bajek na temat pieniędzy których nie załatwi bo nie może to wygląda jakby piorun w miotłę strzelił... My tu mamy inne problemy niż CSK
|
|
Podział środków unijnych nie zależy od europosłów więc ściemnia :) Środki są dzielone w negocjacjach pomiędzy komisją eu a naszym krajowym rządem :) wyborczy bełkot :)
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|