Nic nowego Pan nie proponuje. W Kontrakcie Terytorialnym dla Województwa Lubelskiego z 2014 r. zapisano zadanie pn. "Budowa Kolejowego Terminala Przeładunkowego w ramach Strategicznych Inwestycji Terytorialnych Chełma".
O miasteczku lekarskim mówi się też od kilku lat a w 2016 r. Miasto zmieniło plan zagospodarowania ul. Batorego. Była nawet mowa o klinice NATO. To są działania komercyjne, na które Miasto nie będzie wykładać kasy. Natomiast na nowe wysypisko nową oczyszczalnię, bibliotekę, remont kina czy ChDK poszły grube miliony, więc proszę nie mówić o słabym rozwoju. To też były pilne potrzeby. A to, że rozwój i dostęp do kasy zależy tylko od tego czy zostanie Pan prezydentem czy nie to jak dla mnie jest zwykłym kupczeniem publicznymi pieniędzmi. Rząd jest polski a nie pisowski, tak jak Chełm jest miastem polskim. Więc skoro rząd widzi problemy i możliwości ich rozwiązania to powinien dać kasę niezależnie od tego kto będzie rządził miastem.
|
|
"Ze swoim doświadczeniem w zakresie służby zdrowia byłem doradcą ministra zdrowia, po czym premiera Mateusza Morawieckiego"
Ławka Misiewiczów w PiSie jest chyba bardzo krótka :(
|
|
Ile dni pełnił te stanowiska zapomniał pan dodać ??
|
|
Głosuje na pana Jakuba Banaszka za pięć lat zobaczymy Pani Agata Fisz miała 33 lata jak została wybrana.
|
|
Jak mam zatrucie pokarmowe i nie mogę zwymiotować to patrzę na jakiegoś pisowca i od razu leci bez wkładania palców do gardła.
|
|
ja na sts obstawiam 51 / 49 % mala roznica bedzie tylko kto wygra? :) albo dorobie sie albo przegram ;p szanse 50/50
|
|
....szkoda, że nie usłyszeliśmy o kwotach (najprawdopodobniej) przeznaczonych na umarzanie zaległych podatków gruntowych rożnego autoramentu "popieraczy" w tak dramatycznie szybkim tempie przechodzących do obozu PiS! Czy podczas prezydentury pana Banaszka będzie przyzwolenie na nielegalną wycinkę drzew? Czy deklaracja poparcia i lojalności nie powinna być ściśle związana np. z czystą kartą u komorników sądowych? Tak tylko pytam ... Wszak nawet kilkugodzinne spotkanie z pretendującym do miejskich godności osobnikiem nie spowoduje zauroczenia osoby z wyrazistym kręgosłupem moralnym do tego stopnia, aby dokonała wolty o 180 stopni. Ów Banaszek nie jest geniuszem słowa, a więc chyba czymś zakupczył ....
|
|
ja na sts obstawiam 51 / 49 % mala roznica bedzie tylko kto wygra? :) albo dorobie sie albo przegram ;p szanse 50/50Jak widać znany bukmacher nie podziela Twojego optymizmu, bo daje kursy @1,15 Fisz i @4,60 Banaszek |
|
....ależ numer! Mikus stanął w jednym szeregów z ludźmi Kaczyńskiego! Ciekaw jestem, jak na tę wiadomość (o ile prawdziwa) zareaguje Henio Wujec? Zaraz wykonam do niego telefon :) :) :)
|
|
do: Kaj.........nie uwierzę, aby Bajko i Mikus tąpnęli z gnojowisko jedynie za uścisk dłoni i wspólną fotkę z Banaszkiem. Mieszkańcy miasta powinni się w związku z tym mocno zastanowić, czy nie są świadkami narodzin nowych Misiewiczów nad Uherką. Jak ohydny trzeba mieć charakter oraz giętki kręgosłup, aby w 24h diametralnie zmienić swoje poglądy ....
|
|
ja na sts obstawiam 51 / 49 % mala roznica bedzie tylko kto wygra? :) albo dorobie sie albo przegram ;p szanse 50/50Jak widać znany bukmacher nie podziela Twojego optymizmu, bo daje kursy @1,15 Fisz i @4,60 Banaszek extra stawiam na Banaszka 15 000 czuje, ze wygram! mam nadzieje, ze poniedzieli bede bogatszy o 54 000 |
|
nie przesadzajcie z demonizowaniem Jakuba, bo to prywatnie całkiem miły facet lubiący np. Ediego Merkury i innych zasłużonych dla światowej kultury i cywilizacji równości wykonawców.
|
|
Czas najwyższy na zmiany na lepsze, Fisz musi odejść a Pan Banaszek objąć urząd.
|
|
CHEŁM WOLNY OD PiSu!
|
|
Do miłośnika Jakuba:kto to jest "Edi Merkury"?
|
|
i kto mial racje? bylo mnie posluchac w srode po oficjalnych ide odebrac wygrana optypizmu troche hahaja na sts obstawiam 51 / 49 % mala roznica bedzie tylko kto wygra? :) albo dorobie sie albo przegram ;p szanse 50/50Jak widać znany bukmacher nie podziela Twojego optymizmu, bo daje kursy @1,15 Fisz i @4,60 Banaszek extra stawiam na Banaszka 15 000 czuje, ze wygram! mam nadzieje, ze poniedzieli bede bogatszy o 54 000 |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|