Myślę że sobie poradzą, to doświadczeni prawnicy i politycy z naukowymi tytułami
|
|
Ha ha ha! Znowu Prezes totalniakom dowalił! Tefałen24 tak znokautowany, że nawet ich "autorytety" jak Zoll i Rzepliński mocno plują przed kamerą. A jak się dowiedziałem na początku po co ta Pawłowicz i ten Piotrowicz, co za błąd??? A to kolejny majstersztyk Prezesa... Do tej pory leżę ze śmiechu jak usłyszałem wycie totalnych...
|
|
hańba. dno dna
|
|
śmiech na sali... chyba nie trzeba komentowac
|
|
Jacy wyborcy tacy przedstawiciele!!!!!! Żenada!
|
|
Antydemokraci wyją i tutaj! I o to chodziło...
|
|
Dyktatura ciemniaków
|
|
Jak Rzeplinski mógł być prezesem TK, Gersdorf może być przewodniczącą Sądu Najwyższego to każdy może pełnić tę funkcje.
|
|
Dyktatura ciemniakówPlatfusy bza to oświeceni... Schetyna, Mucha, Nitras, Kierwiński, Szczerba, Brejza, Budka, Lubnauer, Pomaska, Kopacz i cała masa intelektualnych totalniaków. Zanim kogoś nazwiesz ciemniaków, spójrz na swoich idolów. |
|
krysia to się nadaje na przekupkę na targ , kiedyś taka chłopka dostała by po gębie od pana i by znała swoje miejsce w kartoflach
|
|
mec. Gersdorf jest radcą prawnym, nigdy nie widziała aplikacji sędziowskiej, i co wy na to totalniacy?
|
|
prokurator PRL do TK SKANDAL !!!
|
|
Sędzia terminujesz u tej miernoty towarzysza ciumkacza czy coś pijesz niestrawnego
|
|
Ale wysyp komentów z farmy płatnych trolli. Warto się tak kur..ć za te 2.50 PLN od komentarza? Zarobiliście tymi komentarzami w sumie razem dużo mniej niż ja zarabiam w ciągu kilku minut. Warto?
|
|
I wyborcy PISu nazywają się prawicą... xDDD Ale grunt, że 500+ wpada...
|
|
Polska Wschodnia głosowała na PiS.
|
|
PIS pokazał Polakom środkowy palec
|
|
Po takich akcjach kaczyzmu aż ciężko mi uwierzyć że WYBORCY PiS SĄ AŻ TAKĄ CIEMNOTĄ.
|
|
No i super :) Bardzo dobrze
|
|
Wy nie lamentujcie że oni bedą sedziami tylko cieszcze sie że ta rozkalibrowana tuleja bedzie do wymiany bo nawet łańcuch z orzełkiem krzywo wiśsi na tym!!
|
Strona 1 z 8
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|