a pan Sasin to otworzyl juz biuro poselskie w chelmie czy w poblizu ? pieniadze dostaja za biuraa poselskie kosztem ludzi ciezko pracujacych
|
|
Tak Jacek rozdaje karty kto marszałkiem, kto wojewoda kto szefem agencji .... Michał tam dobrze musiał cisnąc :)
|
|
prawdomówny sasin - o ile wzrosły opłaty za energię elektryczną?
|
|
za samą twarz 10 lat bez wyroku.....
|
|
PIS tak samo jak za głębokiej komuny przywozili sekretarzy w teczkach z warszawy nic dodać nic ująć HAŃBA
|
|
Sasin to ten co zorganizował z Dudą wizyte Lecha Kaczyńskiego w Smoleńsku.
|
|
Spadochroniarz stawia na baczność wieśniaków na lubelszczyżnie - brawo PiSowskie debile !!!
|
|
.......struktury partyjne potrzebują swoich szefów i dlatego różne roszady oraz zmiany! ławka rezerwowa w partii oszustów/cwaniaków wykorzystujących deficyt intelektualny znacznej części narodu jest zmuszona do konsolidacji tych stanowisk uwzględniając umiejętność sprytnego posługiwania się słowem mówionym i w piśmie!
|
|
Czy to że moja babcia była u koleżanki na Żoliborzu uprawnia mnie do zostania szefem żoliborskiego Gnoma???
|
|
Jeden wsadzał swoich klakierów gdzie się da a teraz kolejny będzie to robił. Tylko patrzeć gdzie wsadzi swoją kompetentną, a jakże, szwagierkę. Masakra i dekadentyzm!
|
|
A co tam w skokach panie kostrobaty
|
|
Gratuluję. Takiej zmiany właśnie było potrzeba. Czyli mocnej ale zarazem mądrej głowy do zarządzania w naszym okręgu. Są tu ludzie chętni do pracy i współpracy z Panem Wicepremierem. Proszę działać dla dobra tej społeczności, ponieważ ci ludzie tego potrzebują. Jeszcze raz gratuluję i jestem pełna nadziei na lepszą przyszłość dla całej Polski i okręgu nr.7 .
|
|
Powinni ich wszystkich odwołać. W Kraśniku PiS dogadali sie z platformą obywatelską. PiS nie otrzyma ode mnie już głosu.
|
|
szef jest tylko kiedy bywa w Chełmie???????/
|
|
Bardzo dobra decyzja. Zresztą oczekiwana. Twarda ręka wobec poselskich harców!!!
|
|
Taki to okręg chełmsko-zamojski, a siedziba okręgu w Zamościu na Piłsudskiego.
|
|
czas na zmiany w okręgu nr 6, a zwłaszcza w mieście Lublinie i kołach dzielnicowych miasta Lublin. - ileż razy mozna przegrywac wybory w mieście? a pełnomocnik na Lublin od lat ten sam.
|
|
czas na zmiany w okręgu nr 6, a zwłaszcza w mieście Lublinie i kołach dzielnicowych miasta Lublin. - ileż razy mozna przegrywac wybory w mieście? a pełnomocnik na Lublin od lat ten sam.Od lat ten sam nieudacznik którego zastąpi inny-przyjaciel proboszcza. |
|
to fakt,żeby jak najmniej słuchał podszeptów tego w sukience zza rzeki
|
|
Gratuluję. Takiej zmiany właśnie było potrzeba. Czyli mocnej ale zarazem mądrej głowy do zarządzania w naszym okręgu. Są tu ludzie chętni do pracy i współpracy z Panem Wicepremierem. Proszę działać dla dobra tej społeczności, ponieważ ci ludzie tego potrzebują. Jeszcze raz gratuluję i jestem pełna nadziei na lepszą przyszłość dla całej Polski i okręgu nr.7 .URRAAAA. URRAAAA, URRAAAA. Takie okrzyki idealnie pasują, do Twojego wpisu. |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|