Sukces na skalę interwencji w pliszczynie z 2016 roku brawo policja!!!!! brawo dziennikarze !!!!!!!! i brawo sąd!!!!!!! Człowiek podpalił się a wy co?????tak oto powraca historia do czasów legendy o czarciej łapie . Szkoda tylko że nikt o tym nic głośno nie powie
|
|
Michał idź do wojewódzkiego urzędu, nie wiem do Azotow wróć, przestać zatruwać życie urzędnikom z marszałkowskiego, przestań cwaniakować już
|
|
Takiego burdelu jaki obecnie jest w Marszałkowskim pod wodzą Stawiarskiego nikt Nigdy nie widział. Czy PiS w końcu pogoni tego kraśnickiego szkodnika
|
|
Ale tego na zdjęciu nigdy nie można było zastać w umwl to w ławie sejmowej też mu się nie będzie chciało i ktoś tu ma rację jest taki burdel na kulkach nie mają pojęcia o tym co robią marionetki z usztywniona dupa czytaj mulawa
|
|
Michał idź do wojewódzkiego urzędu, nie wiem do Azotow wróć, przestać zatruwać życie urzędnikom z marszałkowskiego, przestań cwaniakować jużPorostu schowają to brzydka twarz |
|
Ogarnąć bałagan po PSLu nie jest łatwą sprawą. PiS sobie poradzi. W regionie widać efekty. Jest kasa, tam gdzie jej wcześniej nie było. Brawo Marszałek Stawiarski!
|
|
Wszystko zgodnie z prawem, więc o co kaman?
|
|
A jakie to ma znaczenie ,czy sejmik jest kompletny czy nie??? Jakiś wazeliniarz już czeka w pogotowiu,bo jednego wzięto do sejmu!!
|
|
Zgadazm się z komentarzem
Ogarnąć bałagan po PSLu nie jest łatwą sprawą. PiS sobie poradzi. W regionie widać efekty. Jest kasa, tam gdzie jej wcześniej nie było. Brawo Marszałek Stawiarski!że bałagan po PSL cięzko jest ogranąć! Brawo Radni PiS działjacie tak dalej bo widać dobra zmianę. |
|
Ogarnąć bałagan po PSLu nie jest łatwą sprawą. PiS sobie poradzi. W regionie widać efekty. Jest kasa, tam gdzie jej wcześniej nie było. Brawo Marszałek Stawiarski!Rządy PISu widać w Stadninie Koni w Janowie Podlaskim, takich dyletantów, takich nieudaczników z nadania Pisu jak w województwie lubelskim to świat nie widział. |
|
Przestańcie proszę narzekać na PiS. Dajcie trochę popracować bo efekty są! Gospodarz dobry to się w województwo rozwija. Tak trzymać Panie Marszałk
|
|
Koń z Janowa wiem, że płaczesz po PSL bo pewnie ze stołka spadłeś i narzekasz. 8 lat Waszej pracy i nie widać zmian.
|
|
Na szkodnika najlepszy Prusakolep
|
|
Przeprasza, ale czytając te Państwa komentarze o Stawarskim i UMWL to wydaje mi się, że pisze to jakaś rozgoryczona osoba, która pewnie z powodu utraty jakiś korzyści wylew teraz swe żale. Popatrzcie proszę na Lubelszczyznę, która w bardzo szybkim tempie się rozwija. To dzięki pracy obecnego Marszałka, jego relacji z opcją rządzącą widać zachodzące zmiany.
|
|
Michał idź do wojewódzkiego urzędu, nie wiem do Azotow wróć, przestać zatruwać życie urzędnikom z marszałkowskiego, przestań cwaniakować jużakurat Michał podejmuje szybko decyzje, i to jest jego atut, z którego przykład brać winni jego poloityczni koledzy. Byłby dobrym Marszałkiem |
|
widać tez w LOT, PKP i dziesiatkach innych spłek, które za rządów SLD -ZSL a potem PO i ZSL były na skraju bankructwa a teraz przynosza zyskiOgarnąć bałagan po PSLu nie jest łatwą sprawą. PiS sobie poradzi. W regionie widać efekty. Jest kasa, tam gdzie jej wcześniej nie było. Brawo Marszałek Stawiarski!Rządy PISu widać w Stadninie Koni w Janowie Podlaskim, takich dyletantów, takich nieudaczników z nadania Pisu jak w województwie lubelskim to świat nie widział. |
|
Ogarnąć bałagan po PSLu nie jest łatwą sprawą. PiS sobie poradzi. W regionie widać efekty. Jest kasa, tam gdzie jej wcześniej nie było. Brawo Marszałek Stawiarski!"Ogarnąć bałagan po PSLu nie jest łatwą sprawą. PiS sobie poradzi."+++ A kto po nich "ogarnie"? |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|