hehehe czego nie zrobi się dla pieniędzy....
|
|
Kolejna platformerka zapałała wielką miłością do prezesa ? Pytanie tylko czy ma niewyparzoną buzię bo jak nie to nie wróżę jej kariery u Don Jarosława
|
|
"Raz się sk*rwisz-k*rwą zostaniesz" G. OrwellNo to zapewne pod tym względem przykład brała z ciebie. XD |
|
Kolejna platformerka zapałała wielką miłością do prezesa ? Pytanie tylko czy ma niewyparzoną buzię bo jak nie to nie wróżę jej kariery u Don JarosławaMoże znudziło się jej lizanie du.y niemcom i całej unii europejskiej. Ileż można się poniżać i tańczyć jak ci zagrają |
|
A co powie tatuś,przecież za corunie i PO dałby się powiesić.
|
|
Za to kaczygnoma wymuskana już do połysku. XDKolejna platformerka zapałała wielką miłością do prezesa ? Pytanie tylko czy ma niewyparzoną buzię bo jak nie to nie wróżę jej kariery u Don JarosławaMoże znudziło się jej lizanie du.y niemcom i całej unii europejskiej. Ileż można się poniżać i tańczyć jak ci zagrają |
|
Sypie się ta lubelska Platforma Deweloperska i bardzo dobrze. Ciekawe czy w najbliższych wyborach wprowadzą chociaż jednego posła do sejmu.
|
|
Widzę że ból du.y wciąż aktywny hahaha. A Jarosław głaszcze kota i się śmieje z takich kretynówZa to kaczygnoma wymuskana już do połysku. XDKolejna platformerka zapałała wielką miłością do prezesa ? Pytanie tylko czy ma niewyparzoną buzię bo jak nie to nie wróżę jej kariery u Don JarosławaMoże znudziło się jej lizanie du.y niemcom i całej unii europejskiej. Ileż można się poniżać i tańczyć jak ci zagrają |
|
Marek Belka - członek ZSMP i PZPR : "w polityce trzeba po prostu kłamać, trzeba jedno kłamstwo przykryć drugim, tak, żeby o tamtym pierwszym ludzie zapomnieli".
|
|
Janusz PALIKnOT: "Żeby wygrać wybory, trzeba kłamać..."
|
|
Donald TUSK pytany zzy w polityce można kłamać?
Tusk: "Na pewno nie.
A czy Panu zdarzyło się skłamać?
Tusk: Nie......." -
Tymczasem 25.07.2014 - "...odpowiadam już po raz 153. na to pytanie. Powiedziałem, że nie wybieram się do Brukseli i to podtrzymuję." - 36 dni później, został wybrany przewodniczącym Rady Europejskiej
|
|
Kidawa - "nie zamierzam rezygnować"
Budka - "Kidawa jest i będzie naszym kandydatem"
Trzaskowski - "Nie będę kandydował, mam umowę z Warszawiakami"
KŁAMSTWA, KŁAMSTWA, CIĄGŁE KŁAMSTWA platf0RMO
|
|
Kidawa - "nie zamierzam rezygnować" Budka - "Kidawa jest i będzie naszym kandydatem" Trzaskowski - "Nie będę kandydował, mam umowę z Warszawiakami" KŁAMSTWA, KŁAMSTWA, CIĄGŁE KŁAMSTWA platf0RMOChciałem tylko przypomnieć, że to nie Kidawa, nie Tusk, nie Budka, Palikot, ani Belka mieli sądowe nakazy prostowania swoich kłamstw. XD |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|