lubię Piotrowskiego, mądry człowiek
|
|
Na prawicy boją się Piotrowskiego i jego ugrupowania, poważna konkurencja.
|
|
To by była wielka szkoda, gdyby nie wystartował w wyborach!
|
|
Byłby świetnym senatorem, nie mam co do tego żadnych wątpliwości.
|
|
Nie trzeba było Jarkowi podpadać
|
|
Oby Sąd Najwyższy przyznał Piotrowskiemu rację
|
|
Z Janowa mamy dwoch kandydatów. Z tych dwóch lepszy, bo bardziej ideowy jest Ryszard M. Człowiek mocno zaangazowany w problemy regionu co widać na kazdym kroku. Osoba znana i lubiana, a więc RYSIO Nr 1. Jerzy to bezideowiec a ponadto założyciel Janonwskiej PO i bardziej jest z nimi niż z nami. To także widać a nawet czuć. Najlepszą jednak kandydatura z naszego regionu to Zbigniew W. od Konfederacji. Ten kandydat wypełnia wszystkie standardy by być Posłem. Człowiek do wszystkiego tylko niestety przez lata nie doceniony. A więc czas na ZBYSZKA W. - emerytowanego nauczyciela Zespolu Szkół
|
|
Można pracować dla Polski i swojego regionu nie będąc senatorem.
|
|
O co chodzi z tym "BURY DO DZIURY"??? bo nie rozumiemNic takiego, po prostu z oddziału zamkniętego ktoś dorwał się do komputera. |
|
Jeżeli nie można zebrać 2 tysięcy podpisów nie budzących wątpliwości to szkoda słów.
|
|
nie na tego konia postawil co nalezalo
|
|
Czy kolejny - już trzeci artykuł na temat niedoszłego senatora Piotrowskiego jest sponsorowany? - nie ma takiej informacji o sponsorowaniu artykułu! Dziennik Wschodni postawił na "niewłaściwego konia" - który miał pokrzyżować szyki dwom partyjnym kandydatom. Ja zapraszałem na konferencję prasową przed pałacem Lubomirskich w dniu 7 września 2019 r. dwóch redaktorów Szanownej Gazety - absolutna cisza! Taka sama cisza - jak o napisanych przeze mnie 6 książkach, w tym - aż pięciu o Lublinie. W tym mieście koncesjonowania życia publicznego i dostępu do mediów - już mnie nic nie dziwi. Mimo solidarnej zmowy PO-PiS na temat mojej osoby - i tak, efektownie wchodzę w sferę życia publicznego. Dworscy dziennikarze - nie możecie ścierpieć mojej niezależności? Tego mi zazdrościcie, i tym Was zawstydzam! Tworzycie mi jeszcze większą legendę. Wojciech Górski.
|
|
Wojciech Górski na prezydenta Lublin lub Polski
|
|
Szanowna Redakcjo - proszę o usunięcie wpisu osoby podszywającej się pod moje nazwisko, we wpisie z godziny 17:48. Jest to nadużycie, działające na szkodę mojego wizerunku. W przypadku tolerowania takich wpisów - wystąpię do sądu o naruszenie moich dóbr osobistych! Z poważaniem - Wojciech Górski.
|
|
Piotrowski niech sobie odpocznie od ciezkiej pracy w eurokolchozie i normalnie popracuje za srednia krajowa a wowczas przekona sie,ze jest wiele do zrobienia.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|