Hura może wymienią trochę betonów na dyrektorskich stanowiskach Brawo
|
|
No i dobrze, może w końcu zrobią jakiś porządek w Zarządzie Dróg Wojewódzkich.
|
|
WON z Urzędu Marszałkowskiego. Mamy ich mordy. ***s://***polskieradio.pl/5/3/Artykul/2192485,Lublin-urzednicy-na-antyrzadowej-pikiecie-w-czasie-pracy-Marszalek-odpowie-na-pytania-poslow-PiS
|
|
nie wiem jak bedzie ale że pogonią tych buców to super
|
|
WON z Urzędu Marszałkowskiego. Mamy ich mordy ***s://***tvp.info/39113496/demonstracja-antyrzadowa-w-lublinie-urzednicy-mieli-dostac-propozycje-nie-do-odrzucenia
|
|
Teraz to dopiero będzie zkodziejstwo
|
|
No to mamy pewność że S-19 powstanie szybciej i S-76 .
|
|
Ooo to bedzie czystka w Marszalkowskim i jednostkach. W WUp juz sie pakuja razem z Fatygą choc wydaje sie ze akurat ten znal sie na funduszach unijnych ale i tak poszol won. Hurra
|
|
Sprzedamy wszystko co PSL zbudował
|
|
Urzędasy z zsela jak w dziubku? A demonstracja przed urzędem. Oj! Nie jestem pewien.
|
|
Ty twister, mamy twojã mordę,
|
|
No i sie zacznie...niekompetencja, upychanie swoich bez kwalifikacji, podsluchy, donosy i wszystkie praktyki tego typu ... teraz docenimy co udalo sie zrobic do dzis...
|
|
Jak mówił premier YES YES YES. Mam nadzieję że szybko wymienia "bezpartyjnych fachowców " Z nadania jedynie słusznej partii. Pozdrowienia. Gratulacje. Super!!!!!
|
|
Ty Twister czy jak ci tam jesteś *** ! Okropna KURWA !
|
|
Co Ci ludzie narobili same skorumpowane Pisiory na tej liście. Z województwa zostaną tylko zgliszcza po tych nierobach
|
|
To teraz lotnisko w Swidniku beda dalej pograzac czy ratowac zaczna? Bo juz sie pogubilam, kto jakie zaslugi chce miec!
|
|
Brawo PIS a zwłaszcza wyborcy z województwa lubelskiego którzy głosowali tak na PIS nie tak jak zaściankowi mieszkańcy Lublina, którzy poparli PO która chciała z Polski zrobić kolonię dla krajów z zachodu
|
|
Teraz w marszalkowskim i podleglych urzedach kazdy urzedniczy mistrz bedzie mowil ze jest bezpartyjny buahahaha.
|
|
A co z wynikami kontroli kompleksowej w Muzeum Nadwislańskim w Kazimierzu Dolnym? Może warto do tego wrócić?
|
|
No i super. Wreszcie się skończy folwark,który uprawiał PSL w UMWL.
|
Strona 1 z 7
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|