głsujmy na Marię Olszak Winiarska -kandydatka do Senatu RP. godna polecenia,
|
|
wiec polecasz, bo zrobiła co |
|
np :przez swoje działania walczyła o korzystny algorytm w podziale pieniędzy w NFZ ,które trafiaj do naszych szpitali , bo potrafiła do tej walki zachęcić wszystkich ,tych którzy podejmują ważne decyzje w województwie, bo chce aby tu na Lubelszczyznie żyło się nam lepiej, żeby nakłady na ochronę zdrowia były wszędzie jednakowe.
|
|
Tak Maria Olszak Winiarska to kandydat do senatu, na którego warto oddać głos.
|
|
znam Marie Olszak Winiarską, to kobieta z ikrą, taka powinna zasiadać w senacie
|
|
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110905/LECZNA/802747149
a ją znam jaką chciwą babe i na pewno nie zagłosuje
|
|
człowieku jaka "chciwą babę" ogarnij się poczytaj trochę komentarzy mieszkańców Łęcznej
"Freedom ome to All Nation"
|
|
widziałem ten artykuł, swoja drogą strasznie szybko został usuniety. Ciekawe za ile? |
|
Niepełnosprawny o kandydatce do Senatu. "Wyrzuciła mnie z domu" link tutaj |
|
Nic nie zniknęło tylko trochę więcej inteligencji trzeba. Nie mierz innych swoją miarą bo skoro Ty wszystko załatwiasz pieniądzem to nie znaczy że inni tez muszą. Miłego czytania! |
|
Na stronie e-łęczna24 p winiarska ma dobre notowania, gdyż wszyscy w rodzinie "klepią" SMS - y |
|
"super" kandydatka na senatora RP dawny tylko mogą zagłosować na p Winiarską. |
|
Za prawdę powiadam wam; nie godna jest miana senatora. |
|
Zła to kobieta, jej wizerunek - uroda - odzwierciedla jej charakter. |
|
nie obrażaj ludzi z zespołem Downa kopidole z Łęcznej co do p. Winiarskiej, to nie sądzę aby zrobiła coś dobrego dla społeczeństwa, co innego dla swojego środowiska, więc mój głos nie jest jej wart Ostatnio edytowany 19 września 2011 r. o 17:15
|
|
Nie wydaje mi się by zrobiła coś dobrego ani dla miasta ani dla społeczeństwa, które reprezentuje. Wszyscy dużo obiecują bo na tym polega kampania, ale skoro ta Pani chce startować z własnego komitetu wyborczego to niech przedstawi swój program. Tylko błagam bez basenów olimpijskich i podobnych kwiatków .....
|
|
kto to mówi? |
|
ha, ha, ha, Winiarska senatorem. |
|
jażem rżaden kopiduł, jam gurnik pszodowy i Winiaroską popirom bo jo kochojom |
|
Jeśli chciwość nazywasz "ikrą" to gratuluje poczucia humoru |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...