*** Podsumujmy to "gigantyczne zwycięstwo" koalicji PO i PSL ogłoszone przez lubelskie trybuny ludu, kuriery, zuka i schetynę, GW i TVN. Na obecną chwilę P0-PSL w porównaniu do 2014- stracili na rzecz PiSu władzę w 7 województwach. A pewnie stracą jeszcze więcej. Wielki triumf!!!! Jarubas stracił matecznik! A Schetyna, GW i TVN prawdomówni jak zwykle :D
|
|
Symbol religijny ponad godłem..Blehh
|
|
W większości samorządów ludzie ignorują wybory lokalnych władz. Mechanizmy stosowane przez wójtów, burmistrzów są przeniesione z Białorusi odbierają chęć do aktywności.
|
|
Warszawka chora na syndrom sztokholmski - ogłupieni i okradzeni przez kastę "Hanka & Przyjaciele" wyborcy wybrali do władzy złodziejstwo, które od lat ich okrada. Ewenement na skalę galaktyki.
|
|
Wielki krzyż nad małym orłem! Gdzie my żyjemy? Jeszcze w Polsce czy już w watykanie?
|
|
Siedliszcze i Rejowiec ze wsi zrobili miasta, nastąpiło załamanie lokalnej społeczności.
Potwierdza to frekwencja wyborcza, młodych ludzi brakuje migracja zrobiła swoje. Leśne dziadki dalej będą się adorować i udawać że rządzą, a będzie gorzej bo Grabczuk odpalony z sejmiku.
|
|
A czarnego....?
|
|
musisz wiedzieć, ze warszawa to nie tylko stolica to symbol, to pewien format; tutaj ludzie sie nie nabieraja na lipę i tani populizm; jarek oddałby wszystkie sejmiki zeby tylko miec prezydenta warszawy; zobacz gdzie pisuarki wygrywaja tam gdzie najbiedniejsze regiony bo tutaj moża tyle obiecać ile nie można dać
|
|
Dlaczego komisja siedzi pod krzyżem?Dlaczego krzyż jest ponad godłem?Czy ta fotka obrazuje wybory do rady parafialnej?Wybory z tej komisji powinny być uznane za nieważne!
|
|
Krzyż jeśli już, to powinien być na równi z godłem, choć to znak państwa obcego. Za to powinno być upomnienie. Złość mnie ogarnia jak na to patrzę.
|
|
musisz wiedzieć, ze warszawa to nie tylko stolica to symbol, to pewien format; tutaj ludzie sie nie nabieraja na lipę i tani populizm; jarek oddałby wszystkie sejmiki zeby tylko miec prezydenta warszawy; zobacz gdzie pisuarki wygrywaja tam gdzie najbiedniejsze regiony bo tutaj moża tyle obiecać ile nie można daćWarszawa to stara komuna, korporacje, i słoiki którzy kupili mieszka i na Powązkach nikogo nie mają. Większość to lemingi nie majscy swojego zdania wykształceni z dużego miasta a słom z butow wystaje. Porozmawiaj ze starym warszawiakiem których jest mało, to oni inaczej to widzą oni nie nabiorą się na plewy jak pokolenie trzydziestolatków, i czterdziestolatków z kredytami i depresją do końca zycży. |
|
Wiocha nie czytata, nie pismienna, oglupiona przez kosciol glosowala za Pisem! Taki mamy zacofany kraj.
|
|
Wiocha nie czytata, nie pismienna, oglupiona przez kosciol glosowala za Pisem! Taki mamy zacofany kraj.O widzę nowoczesnego leminga z depresją powyborczą. |
|
Do "Lol" Ty sobie nie wyobrażasz ile już PIS okradł Państwowo Polskie ciągu dwóch lat więcej niż co nie którzy przez 8 poprzednich ile jeszcze planuje okraść i zepsuć ale nie wszyscy się na to godzą.
|
|
Wiocha nie czytata, nie pismienna, oglupiona przez kosciol glosowala za Pisem! Taki mamy zacofany kraj.No faktycznie. Rozumiem.twoją drustrację.Też mnie zastanawia kilkunastoprocentowe poparcie dla ZSLu |
|
Warszawa: z urn wyjęto więcej kart niż było uprawnionych do głosowania.
lesne dziadki z PKW na to że "może komisja była zmęczona".
konstytucja! wolne sądy! demokracja kurła !
|
|
Wybory w więzieniach: PO 76,2 proc., PiS 2,8 proc.
|
|
I tura w Warszawie i poparcie dla kandydatów PiS kolejno. Rok 2010: 149.200 głosów. Rok 2014: 172.887 głosów. Rok 2018: 254.324 głosy. a PSL ? a P0?
|
|
Brawo Tarnawatka! MałA frekwencja - mało głosów na PiS! Tak 3mać!
|
|
Może wybory były w sali kościelnej. Lokale wyborcze są w różnych miejscach. Ja głosowałam w przedszkolu i rysunki dzieci też były większe od godła.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|