Pop*****dolone kompletnie pomysły. Doktorat z makgajweryzmu dla takich patologicznych pomysłów.
|
|
No jasne. Nie ratujmy zwierząt przed oprawcami, nie ratujmy dzieci przed oprawcami i pedofilami, nie ratujmy osób starszych... niech wszystkie bezbronne istoty radzą sobie same... co za debil...
|
|
"No jasne. Nie ratujmy zwierząt przed oprawcami, nie ratujmy dzieci przed oprawcami i pedofilami, nie ratujmy osób starszych... niech wszystkie bezbronne istoty radzą sobie same... co za debil..."
Widzisz jakąś różnicę pomiędzy człowiekiem a zwierzęciem? Żal mi Ciebie.
|
|
Kukizowcy pokazują swoją prawdziwą twarz - ich motto to pogarda dla istot żywych i służalczość wobec geszefciarzy. Nadają się w sam raz do koalicji z ratuszowym dewelo-satrapą.
|
|
A co to jest to Sachajko?
|
|
To widzicie kogo wybieracie!!!! Sachajko gdyby pomieszkał w tej skrzyniobudzie, to może by zmądrzał, ale wątpię. Takim nic nie pomoże. Brońcie pedofili, brońcie tych katujących zwierzęta i dzieci i żony, to jest wasz standard.
|
|
Mały, prawicowy smierdziel.
|
|
panie Sachajko zajmij się pan rolnictwem a od weterynarii to z daleka, my mamy madrych lekarzy którzy ustawą sie zajmę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
W stosunku do niektórych Darwin pomylił się w którym kierunku przebiega ewolucja. Nie chcę w tym miejscu obrazić zwierząt. Bo tych co wymyślają takie prawo nic nie jest w stanie obrazić.
|
|
kurde, chciałbym posiadać takiego niewolnika jak sachajko.... byłby moją własnością.
|
|
Ok pójdźmy dalej zabrońmy policji interweniowania w sytuacji gdy mąż będzie bił żonę bo będzie baaaaardzo cierpiał z powodu interwencji władzy Tak samo gdyby kiedyś ktoś napadł na Pana sachajko też zakazać udzielenia pomocy bo też może byłby z tego faktu nieszczęśliwy i chciałaby przez to jeszcze komuś dokopać
|
|
Ciekawi mnie jedno: sam to wymyślił czy ktoś lobbuje. Jeśli sam - to brak słów. Jeżeli lobby, to sens tego jest pewnie inny a polityk tłumaczy to jak potrafi...
|
|
Przeraża mnie ekofanatyzm komentujących.
|
|
No i nareszcie. Za dużo tzw. fundacji zrobiło sobie biznes z "opieki nad zwierzętami" Niestety, wszystko trzeba uregulować ustawami bo na zdrowy rozsądek ludzi liczyć nie można zbytnio, mimo że lobbyści twierdzą inaczej.
|
|
Skandal. Nie powinno się do tego dopuścić. A gdzie wielki obrońca zwierząt pan Kaczyński?
|
|
A co z ubojem rytualnym? No co jest ludzie?
|
|
Ekologów broniących na fermach zwierząt futerkowych towarzysz Rydzyk z Torunia nazwał ekoterroryści. PiS i kościól nie lubi zwierząt. Dla nich zwierzęta to niższy i gorszy gatunek. Oni są ponad wszystkim. Panami i władcami. Jak urzędnik weterynarz będzie dbał o zwierzęta skoro pracuje na państwowym. A państwo nie troszczy się o zwierzęta. Po co burzyć coś co funkcjonuje dobrze.
|
|
To jest jakiś skandal!!!!!!!!!!
|
|
Prawactwo najgorsza choroba świata !
|
|
Co to jest UBÓJ RYTUALNY ? Krowę wiesza się za nogę głową w dół . Rytualny Żyd nacina scyzorykiem jej tętnicę szyjną i ta przez długi czas w mękach , krztusząc się własną krwią powoli umiera . W tym przypadku ekologi są ślepi i głusi i co gorsze ,kiedy pojawia się temat to mają całe majty strachu.
Znęcanie się nad zwierzętami nie jest mi obojętne , ale nad wszystkimi a nie tylko nad tymi które sobie upatrzy zielona mafia.
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|