Palikot robi dużo dymu,ale tak na prawdę nie ma nic do powiedzenia. Religię wycofać ze szkół? Jest tyle problemów w polsce, jednak i tak najwiekszym zawsze jest religia. Jak pan u Palikotowi się religia nie podoba zapraszam na bliski wschód ze swoimi poglądami.Tam napewno by go "ciepło" przyjeli. idiotom, którzy robią tylko szum mówmy stanowcze nie!
|
|
ALKOHOLIKU JAK DOSTANIESZ SWOJE 1.25 % TO CZY BĘDZIESZ SIĘ LECZYĆ.HUMOR TY DUSIKOT NIEODRÓŻNIASZ HUMORU OD PASZTETOWEJ
|
|
dla mnie to jest wielki skandal że tego pana jeszcze pokazują w mediach
|
|
i dobrze gada, wycofać religie i opodatkować kościół i księży...
|
|
Dokładnie tak trzeba zrobić. Moje dziecko poszło do 1-ej klasy i ma 2 godziny religii i jedną godzine W-Fu. To jest skandal.
|
|
kryszczyn - ale użyłeś papieru a nie tak jak zwykle palca do podtarcia.dorastaj chłopie i mniej wódy
|
|
GOŚC - a jak stary się dowie o koledze z pracy
|
|
KOŃCZĄC - DUSIKOT PRĄCIE TO TYLKO PRĄCIE
|
|
beznadziejny post, myslales ze myslisz.. i nie wypowiadaj sie jako "ja" w liczbie mnogiej |
|
Podziwiam Pana charyzmę i ogólnie mówi Pan z sensem.Z tą religią jednak, to niekoniecznie jest indoktrynacja.Wszystko zależy od prowadzącego/ą ją.A tak na marginesie- człowiek albo się rodzi obdarzony mądrością i nie da się zindoktrynować albo nie.Statystycznie na ok.50 tys. jeden jest mądry.W Lublinie oprócz Pana jeszcze powinno być sześciu!!!
|
|
w tym jeden ty, nie odrózniasz charyzmy od obłąkania, bo w przypadku palikota to raczej z obłąkaniem mamy do czynienia i z nienawiscią do KK, |
|
Brawo Panie Januszu. Przywraca mi Pan nadzieję,że Polska może byc normalnym i wolnym od sekciarstwa watykańskiego krajem. Ja i moja rodzina głosujemy na Pana.
|
|
Dla mnie to skandal,że twoi starzy nie zabrali ci kompa gówniarzu.. |
|
Czy ksiądez nie ma jakiejś śmiesznej mszy w grafiku,że siedzi na kompie ??? |
|
A czemu to buraku ci którzy są za ogłupianiem dzieci i młodzieży religią nie mieliby wyp...do Watykanu ??? |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|