Palikot - ty jesteś w polityce TYLKO dla pieniędzy. Jesteś hańbą Lublina, bo tu sobie kamienicę kupiłeś. Palikot - spieprzaj z Lublina!
|
|
Lublin głosuje na Palikota! Ruch Palikota Nr2 Michał Kabaciński
https://www.facebook.com/pages/Micha%C5%82-Kabaci%C5%84ski-kandydat-na-pos%C5%82a-RP-Komitet-Wyborczy-Ruchu-Palikota/189182261151670
|
|
Pełny rodzinny obraz P. Palikota ujrzymy po rozmowach z jego obydwiema Małżonkami.
|
|
nic nie poradze ale jego fizjonomia kojarzy mi sie z akcesorium, ktore przyniosl na jedna z konferencji
|
|
zabieraj sie Pan z powrotem na wiochę i weż to plebejstwo ze sobe m.in. z biłgoraja . to bedzie największy DAR dla Polski.
|
|
Ja mam spójny obraz Pana Janusza - człowiek, który dzięki układom i absurdalnemu prawu dorobił się, rozpijając Polaków tanimi produktami winopodobnymi oraz wódce. Do Sejmu trafił nie do końca jasnymi sposobami, do dzisiaj ciągnie się smrodek związany z finansowaniem jego kampanii. Przez 4 lata za pieniądze podatników urządzał szopki, był sługusem Donalda Tuska, po czym z wielką fetą zrzekł się mandatu i wydał książkę oczerniającą Donalda Tuska.
Obecnie założył partię i otoczył się podobnymi sobie osobistościami - Tymochowicz, Kotliński i tym podobna "elita".
Poza tym człowiek ten cierpi na manię związaną z Kaczyńskimi, dzięki czemu jest chętnie zapraszany do telewizji TVN jako tzw. "ekspert od wszystkiego", gdzie wszystkie wydarzenia świata, absurdalnymi łańcuchami przyczynowo-skutkowymi łączy z osobą Jarosława Kaczyńskiego (wcześniej jego brata Lecha).
Drugą obsesją Janusza jest Kościół i wszystko co się z nim wiąże - jest osobą od wielu lat niepraktykującą, ale wie najwięcej o klerze - ma w końcu obok siebie takie osobistości jak Kotliński.
Uważa się za osobę kulturalną, próbuje czarować znajomością filozofów i Gombrowicza, w praktyce wszystko spłaszcza i wypacza, nawet nie będąc świadom swojej "gęby",jaką przyprawił mu los.
|
|
Nic dodać nic ująć.
Nie da się ukryć, że Pan Janusz przeczytał mój skromny profil na stronie JANUSZKULAK.PL
Pozdrawiam wszystkich!
|
|
zobaczymy co Pan osignie w sejmie jezeli nic to wiecej na PAna nie zaglosuje ani zaden z moich znajomych dostaje Pan szanse zobaczymy czy Pana ruch jest jej warty pozdrawiam i licze na sukcesy.
|
|
Palikot to zdziczenie polityczne.Wyborcy nie mogą dopuścić,aby człowiek ,który nic nie potrafi w granicach prawa wszedł po raz wtóry do sejmu.Jego rodowód to przekręty!!!Obiecane rozwiązania uproszczenie prawa legły w gruzach ,bo facet nic nie potrafi ,oprócz krzyczenia i to najczęściej bzdur.Najlepiej pasuje do PO ,bo tam się mieszczą ludzie,muchy i gąsiory!
|
|
PAnie Januszu, Politechnika Lubelska jest z Panem. Będziemy głosować na Pana!!! prosze nie przejmować się chamskimi komantarzami zawistych ludzi. JA w Pana wierzę!!
|
|
Nie ma takiej opcji żeby nikt na Pana Janusza nie zagłosował. W Lublinie Ruch PAlIKOTA ma bardzo wielu zwolenników. W końcu niech zaczna rządzić ludzie z ikrą a nie polityczne marionetki. Młodzi są z Palikotem!!! |
|
I o to właśnie chodzi, żeby głosować na człowieka a nie na partyjny beton podrzucony z centrali.
RUCHJANUSZA.PL
ruchjanusza.pl
|
|
pAN Janusz proszony jest o przybycie na Azoty aby poprzeć strajk PILNE!!!
|
|
Mówiłem,że wybory należy olać.Jednak widzę,że są ludzie którzy potrafią mówić prawdę.Co prawda zmienić nic się nie da,bo pozamiatane jest już dawno,ale życzę Panu by nie zabrakło wytrwałości w głoszeniu prawdy.Jest takie powiedzenie-Pan BÓG sprzyja lepszym.Pan chyba nie może narzekać.A spora część prostego ludu Bożego ?Najwyższy nie obdarzył go rozumem i to powinniśmy mieć na uwadze w konfrontacji z nim.Szczęść Boże Panu,Rodzinie,przyjaciołom i wrogom,bo i oni są w życiu potrzebni.Dodają mu pikanterii!!!
|
|
Najważniejsze jest, żeby Polak zrozumiał:
Nie idzie się głosować przeciw komuś lub czemuś.
Jeżeli idziesz głosować to pamiętaj: ZA KIMŚ LUB CZYMŚ.
Inaczej nie idź na głosowanie, bo uwiarygadniasz ludzi i partie, na których nie chciałbyś zagłosować.
|
|
Witam! Rzeczywiście te posły posiadają imponujące zdjęcia z uroczystości.
Piękna i przyjemna to praca.Co z tego mają ci którzy was wybrali????
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|