Wstyd mi za niego.
Zmarlych niech zostawi w spokoju.
Pwienien zamknac sie w pokoju z zabawkami ktore ma na konferencji i bawi sie nimi w domu. nie publicznie sie pokazuje, polityka to nie sex shop.
Nic dziwnego ze ludzie nie chca wstydu i wybierali pis w lubelskim
|
|
głosowałem na Bronisława Komorowskiego i wymagam od Pana - niech Pan zacznie coś robić pożytecznego a nie kreuje swój i tylko swój beznadziejny wizerunek pieniacza
mądre słowa, może dość fantazji - czas do pracy dla dobra regionu, i przy okazji zapracować na swój lepszy wizerunek...
|
|
50 % mądrych Polaków? Zgadza się. Bo tylu mniej więcej - z mogących głosować - nie wzięło udziału w wyborach. I pamiętaj człowiecze, że jeśli już piszesz o tych, którzy poparli Komorowskiego, to głosowało na niego około 25% Polaków z prawem wyborczym. Czy pisząc taki komentarz, aby na pewno jesteś wśród tych mądrych?
|
|
Slabo mi sie robi ,to jest idiota!
|
|
ja tagże popieram Polikota[niech żyje] niech się kaczor po wyborach zapije./alkocholik jeden/ |
|
ty matole- jak byś się dobrze przypatrzył kaczce usmierconej, to byś wiedział że to był alkocholik z ograniczoną władzą mózgu. |
|
Ty CIOTO FRANCOWATA masz ograniczony mozg. |
|
Palikot jest zajebisty !! popieram go we wszystkim co robi i co mówi !!
|
|
ZROB MU LODA ha ha ha... |
|
Jak ten Palikot tyle chleje to jest potrzeba sprawdzic czy mozg mu prawidlowo funkcjonuje.Nie chcemy pijakow i oszolomow u nas.
|
|
Dobrowolnie do psychiatryka nie pojdzie.
|
Strona 5 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|